Blog

Magyarországon egyedülálló táncos tartalmainkkal segítünk Téged egyre jobb táncossá válni.

3 ok, amiért ne hagyd magad lebeszélni a táncról

Mióta elkezdtem behatóbban önfejlesztéssel foglalkozni, rengeteg felismerésem támasztotta alá azt, hogy a legtöbb belső monológunkat a szülőktől hozott minták, vagy a társadalmi elvárások, megfelelés, és hasonlítgatás váltja ki belőlünk. Ezek legtöbbször nem a mi gondolataink, viszont nagyon be tudnak rögzülni, és csökkenteni tudják az önbecsülésünket.

Mi az az 1 dolog, amitől garantáltan élvezni fogod a táncot / táncórát?

Ez a téma mostanában nagyon foglalkoztat. Keresem azokat a tényezőket, amelyek befolyásolják a táncórai hangulatot, és meghatározhatják a táncóra utáni élményt, amellyel hazatérünk. Teszteltem ezt saját edzéseken, magánórákon, és a KORTÁRS-HIPHOP táncórákon is.

3 fontos dolog, amit mindenképpen tegyél meg, amikor táncos workshopra látogatsz el

Jómagam imádom a workshopokat, illetve a workshop jellegű táncórákat. Egy-egy ilyen óra alatt rengeteg tudást szívhatunk magunkba és hatalmasat fejlődhetünk. Azt viszont hozzá kell tenni, hogy ez önmagában mit sem ér, ha a mi hozzáállásunk nincs rendjén.

Nem kell táncstílust választanod!

Rengetegen választják a TÁNCot mozgásformának szerte az egész világon. Egyre több tánciskola, vagy táncstúdió nyitja meg kapuit, hihetetlenül sok táncstílust próbálhatsz ki. Itt merül fel a kérdés: hogyan válassz a temérdek iskola és stílus között. Ezzel a témával kapcsolatban hoztam egy érdekes megközelítés

Fullasztó baklövések és 3 egyszerű tipp a levegő vételhez tánc közben

Milyen lesz a táncod, ha bent tartod a levegőt? A helyes levegő vétel segítségével nem csak egészségesebb, de JOBB táncos is leszel! Mutatok erre hasznos tippeket Neked!

Mi az a 3 dolog, amit a hiphop táncosok rendszerint elfelejtenek?

Van 3 dolog, amelyek alapvetően határozzák meg azt, hogy valaki csak divatból táncol, mert a haverok is ezt csinálják, illetve mert menő…vagy mert tényleg szív ügye, megmozgatja a tánc testileg lelkileg és van valamilyen (bármilyen) célja vele.

3 táncos banánhéj, amin Te is elcsúszhatsz

Mi az a 3 eget rengetően egyszerű dolog, amit ha Te is csinálsz, akkor hatalmasat árthatsz magadnak a táncórán, ahova jársz?!

© 2014-2024 Minden jog fenntartva | W.O.W. of dance