bemutatkozás

A W.O.W. of dance egy táncos közösség, ahol az a célunk, hogy ki tudd hozni magadból a legtöbbet a tánc segítségével … akármit is szeretnél elérni.

Nevünk, a W.O.W. egy frappáns rövidítés rejt magában:

WRITE OVER THE WAY OF DANCE 

“Írd át, törd át a táncos kereteket.”

Ezzel az üzenettel indítottuk el a KORTÁRS-HIPHOP táncórákat 2014-ben. Tiszteljük a kortárs és a hiphop táncstílusok gyökereit, viszont számunkra így együtt érvényesülnek igazán. Magyarországon mindez egy új, egyedülálló, különleges dolog, amelyet szívügyünknek tekintünk.

Alapítóink

Varga Norbert

Táncoktató, mentor és világbajnok produkciók koreográfusa 

Én vezetem a KORTÁRS-HIPHOP táncórákat. Közel 20 éve része az életemnek a tánc, és több mint 15 éve foglalkozom tanítással. A KORTÁRS-HIPHOP azért született meg bennem, mert imádom mindkét táncvilágot és számomra így együtt, a kettőt egybeolvasztva érvényesülnek igazán. Célom, hogy Te is megtapasztald, milyen is az, amikor nem korlátoz semmi a táncban, és teljesen önmagad lehetsz, miközben gyakorolsz.

Hajnik Ágota

Kreatív vezető

Mindig is imádtam a kreativitásomat kamatoztatni, ma már a munkám is ebből áll.

Utálom a kötöttségeket, a korlátokat, sosem szerettem a megszokott úton haladni és beállni a sorba. Sokkal szívesebben megyek szembe az árral, az új utak nagyobb lehetőségeket tartogatnak nagyobb kihívásokkal, amik által én is több lehetek és folyamatosan megújulhatok.

Légy része Te is egy szuper közösségnek, ahol elhivatottan imádunk tréningezni és táncolni, Magyarországon egyedülállóan ötvözzük a kortárs és hiphop táncstílusokat.

TI MONDTÁTOK

Az elmúlt években sok-sok táncos, tánctanár, táncolni vágyó fiatal próbálta ki a KORTÁRS-HIPHOP táncórát. Hihetetlenül sok pozitív visszajelzést kaptunk, íme egy pár nagyon kedves vélemény ezek közül:

A tanárt, stílust, csapatot csak ajánlani tudom mindenkinek! Nagyon sokat kapok ettől a “kis családtól”! Köszönöm Norbi és Ágota, hogy megteremtettétek ezt nekünk! Így tovább!
Zajácz Erika
Nem gondoltam volna, de az első reakcióm az óra után önkéntelenül is tényleg az volt, hogy WOW! – Imádom keverni a stílusokat, így pont az fogott meg ezen az órán, hogy a tőlem eddig távolabb álló, de mindig is vonzó kortárs és hip-hop elemek a végletekig feszegették a határaimat. 🙂
Czakó Evelin