bemutatkozás

A W.O.W. of dance egy táncos közösség, ahol az a célunk, hogy ki tudd hozni magadból a legtöbbet a tánc segítségével … akármit is szeretnél elérni.

Nevünk, a W.O.W. egy frappáns rövidítés rejt magában:

WRITE OVER THE WAY OF DANCE 

“Írd át, törd át a táncos kereteket.”

Ezzel az üzenettel indítottuk el a KORTÁRS-HIPHOP táncórákat 2014-ben. Tiszteljük a kortárs és a hiphop táncstílusok gyökereit, viszont számunkra így együtt érvényesülnek igazán. Magyarországon mindez egy új, egyedülálló, különleges dolog, amelyet szívügyünknek tekintünk.

Alapítóink

Varga Norbert

Táncoktató, mentor és világbajnok produkciók koreográfusa 

Én vezetem a KORTÁRS-HIPHOP táncórákat. Közel 20 éve része az életemnek a tánc, és több mint 15 éve foglalkozom tanítással. A KORTÁRS-HIPHOP azért született meg bennem, mert imádom mindkét táncvilágot és számomra így együtt, a kettőt egybeolvasztva érvényesülnek igazán. Célom, hogy Te is megtapasztald, milyen is az, amikor nem korlátoz semmi a táncban, és teljesen önmagad lehetsz, miközben gyakorolsz.

Hajnik Ágota

Kreatív vezető

Mindig is imádtam a kreativitásomat kamatoztatni, ma már a munkám is ebből áll.

Utálom a kötöttségeket, a korlátokat, sosem szerettem a megszokott úton haladni és beállni a sorba. Sokkal szívesebben megyek szembe az árral, az új utak nagyobb lehetőségeket tartogatnak nagyobb kihívásokkal, amik által én is több lehetek és folyamatosan megújulhatok.

Szeretek közösségben lenni, ekkor éled fel a legjobban alkotó energiám és születnek a legjobb ötleteim, gondolataim.

W.O.W. megalkotásánál és folyamatos megújulásában aktív szerepet vállalok, ahogy az újabb koncepciók kidolgozásában is. Emellett a szervezési és adminisztratív teendőket látom el. Több, mint 10 éve táncolok, kipróbáltam már pár stílust, de semmi sem tudott eddig annyira lenyűgözni, mint a kortárs-hiphop. Egy teljesen más megközelítés, ami ötvözi azt a két világot, amit igazán szeretek.

A modern táncok közül az art jazz a kedvencem, de sosem tudtam meglenni a hiphop nélkül. Az a lazaság, az a szabadság, amit a hiphop ad semelyik más stílusban nem található meg. Fontos számomra a technika, nagyon maximalista vagyok, tudni akarom hogyan épülnek fel a mozdulatok és azokat hogyan lehet a legtökéletesebben kivitelezni. Ezeket mind megkapom itt egy helyen.

Számomra akkor van értelme bármit is alkotni, ha tartalom van mögötte, igazi érték és nem csak egy gagyi utánzat. Ezt a W.O.W-nál mi alapfeltételnek tekintjük, erre épül munkásságunk.

Bővebben
Légy része Te is egy szuper közösségnek, ahol elhivatottan imádunk tréningezni és táncolni, Magyarországon egyedülállóan ötvözzük a kortárs és hiphop táncstílusokat.

TI MONDTÁTOK

Az elmúlt években sok-sok táncos, tánctanár, táncolni vágyó fiatal próbálta ki a KORTÁRS-HIPHOP táncórát. Hihetetlenül sok pozitív visszajelzést kaptunk, íme egy pár nagyon kedves vélemény ezek közül:

A tanárt, stílust, csapatot csak ajánlani tudom mindenkinek! Nagyon sokat kapok ettől a “kis családtól”! Köszönöm Norbi és Ágota, hogy megteremtettétek ezt nekünk! Így tovább!
Zajácz Erika
Nem gondoltam volna, de az első reakcióm az óra után önkéntelenül is tényleg az volt, hogy WOW! – Imádom keverni a stílusokat, így pont az fogott meg ezen az órán, hogy a tőlem eddig távolabb álló, de mindig is vonzó kortárs és hip-hop elemek a végletekig feszegették a határaimat. 🙂
Czakó Evelin