Bemutatkozás

Kik vagyunk mi?

A W.O.W. of dance egy táncos közösség, ahol az a célunk, hogy rátalálj önmagadra miközben feszegeted a határaidat, és ezáltal ki tudd hozni magadból a legtöbbet a tánc segítségével … akármit is szeretnél elérni.

Nevünk a "WOW" egy frappáns rövidítést rejt magában: Write over the way of dance

“Írd át, törd át a táncos kereteket.” Ezzel az üzenettel indítottuk el a KORTÁRS-HIPHOP táncórákat 2014-ben. Tiszteljük a kortárs és a hiphop táncstílusok gyökereit, viszont számunkra így együtt érvényesülnek igazán. Magyarországon mindez egy új, egyedülálló, különleges dolog, amelyet szívügyünknek tekintünk.

Alapítóink

Varga Norbert | táncoktató, mentor és világbajnok produkciók koreográfusa

Én vezetem a KORTÁRS-HIPHOP táncórákat. Lassan 25 éve része az életemnek a tánc, és több mint 20 éve foglalkozom tanítással. A KORTÁRS-HIPHOP azért született meg bennem, mert imádom mindkét táncvilágot és számomra így együtt, a kettőt egybeolvasztva érvényesülnek igazán. Célom, hogy Te is megtapasztald, milyen is az, amikor nem korlátoz semmi a táncban, és teljesen önmagad lehetsz, miközben gyakorolsz.

Hajnik Ágota | kreatív vezető

Mindig is imádtam a kreativitásomat kamatoztatni, ma már a munkám is ebből áll. Utálom a kötöttségeket, a korlátokat, sosem szerettem a megszokott úton haladni és beállni a sorba. Sokkal szívesebben megyek szembe az árral, az új utak nagyobb lehetőségeket tartogatnak nagyobb kihívásokkal, amik által én is több lehetek és folyamatosan megújulhatok.
Köszönjük :)

A tanárt, stílust, csapatot csak ajánlani tudom mindenkinek! Nagyon sokat kapok ettől a “kis családtól”! Köszönöm Norbi és Ágota, hogy megteremtettétek ezt nekünk! Így tovább!

Zajácz Erika
Köszönjük :)

Fizikailag és lelkileg is kikapcsol, feltölt. Érzem, hogy a testem erősödik, fejlődik.

Sebők Flóra
Köszönjük :)

Úgy fejlődök és mozgok, hogy közben egy remek csapat tagja vagyok, akikkel nagyon jó hangulatban telnek az órák.

Kovács Liliána
Köszönjük :)

A KORTÁRS-HIPHOP mintha nekem lenne kitalálva, annyira betalál! Komolyan úgy érzem, hogy egész nap tudnám csinálni és akkor sem unnám meg!

Pusztai Daniella
Köszönjük :)

Fejleszti képességeimet, újakra hívja fel a figyelmem, egy nagyszerű közösségben lehetek, amitől még jobban szeretem és élvezem, amit csinálok.

Kacsó Anita
Köszönjük :)

Kitágíthattam a látóköröm és jobban megérthettem, hogy mit is csinál a testem egy-egy mozdulat folyamán és mért pont úgy.

Simó Enikő
Köszönjük :)

Nagyon élveztem. A tréningen is és a koreóban is sok új dolgot próbálgattam ki. Tetszett, hogy nem elvárás, hogy mindent egyből tudjon az ember.

Köszönjük :)

Türelmesek voltatok, és ha nem sikerült, harmadszorra is ugyanolyan kedvesen mutattad meg a mozdulatot, ez nagyon jó volt. … Ti ketten nagyon aranyosak vagytok és barátságosak. Jó hangulat volt végig.

Köszönjük :)

Felpezsdítő és lelkesítő volt az óra. … A módszeresség, a részletek és az odafigyelés. Ezek azok, amiket más iskolákban – egyrészt a tömeg, másrészt a laza szabadidős tevékenység jelleg miatt nem érzékeltem soha.

© 2014-2024 Minden jog fenntartva | W.O.W. of dance