kortárs-hiphop táncóra

...ahol pozitív, inspiráló táncos közösségben töltheted a szabadidődet

contemporary-hiphop fusion
Mi az a KORTÁRS-HIPHOP? 

Egy olyan táncórát képzelj el, ahol ötvözzük a kortárs-modern tánctechnikákat a hiphop stílusirányzataival. A két táncstílus egymástól elválaszthatatlanul alkot tökéletes egységet az órán. Mindehhez megalkottunk egy tréning rendszert, amely segít Neked, hogy szupermagabiztosan kapcsold össze táncstílusokat és hogy egyre jobban élvezd azt, ahogyan táncolsz.

2x90 perc

/ hét

Budapesten

központi helyen

Folyamatos

csatlakozással

Ez a táncóra Neked való, 
Mi vár Rád nálunk?
Nézz bele az órai videóinkba 
Level

Nehézségi szint

Alap táncos ismeretek előnyt jelentenek az órán, DE egyáltalán nem követelmény.

A KORTÁRS-HIPHOP táncóra nagyon dinamikus és intenzív. Eddig mindenki számára kihívást jelentett az első alkalom. Viszont ez akkora fejlődési lehetőséget jelent minden táncolni vágyó fiatal számára, hogy a kezdőtől a haladóig, versenyzőtől a tánctanárokig sokan részt vettek már ezen az órán. Nem az számít, hogy mit tudsz, hanem az, hogy milyen a hozzáállásod, mit szeretnél elérni. Ha jót akarsz tréningezni, szuper zenékre akarsz táncolni, még jobb táncos akarsz lenni, akkor ez az óra biztosan Neked való és imádni fogod. Szuper jó hangulat és segítőkész pedagógus, kedves táncosok várnak Téged!

Prices
Árak 

Arra az esetre, ha folyamatosan tudod látogatni táncóráinkat, mi kedvezményes bérlet lehetőséget biztosítunk számodra. A vásárolt bérletek az adott hónapban érvényesek, nem vihetők át a következő hónapokra.

1 alkalom
0 HUF
Órajegy

Fizetés:
táncórák után lehetséges

11.200 HUF helyett
0 HUF
4 alkalmas bérlet

Felhasználható:
4 táncórára az adott hónapban

Legjobb ajánlat

22.400 HUF helyett
0 HUF
teljes havi bérlet

Felhasználható:
Minden táncórára az adott hónapban

Extrák 
Facebook csoport

A zárt csoportban teszünk közzé mindent legelőször Nektek. Blog cikkek, speciális órai videók, oktató videók, exkluzív videó üzenetek, letölthető tartalmak, megannyi plusz hasznos tartalom érhető el a csoporton belül. A zárt Facebook csoportba való bekerülésről érdeklődj Varga Norbert táncoktatónál e-mailben, vagy Messengeren.

Webes app

2019 óta nem használunk papír alapú bérleteket és órajegyet. Helyettük a saját webes felületünkön lehet ezeket igényelni, illetve bejelentkezni a táncórákra. Az applikáció regisztrációt igényel és utána ingyenesen használható minden WOW táncos számára.

Ha még nem akarsz bérletet vásárolni

de szeretnéd kipróbálni táncóránkat kötelezettség mentesen, akkor van egy jó hírem számodra! Most 3 táncórát kaphatsz EGY áráért, ha először jársz nálunk…

Dance class

A kortárs-hiphop táncóra felépítése

Szuper bemelegítés / tréning  
30%

Az óráink elején szuper intenzív KORTÁRS-HIPHOP tréning gyakorlatokat csinálunk. Ezek a gyakorlatok a bemelegítésen kívül arra szolgálnak, hogy megtanuld ötvözni a kortárs-modern és hiphop stílusokat, fejleszd a tánctechnikádat, erősítsd a tánchoz szükséges izomzatot a testedben, és hogy tudatos táncossá válj.

Izgalmas és változatos koreók  
60%

Unalmas lenne mindig csak egymást követő mozdulatsorokat tanulni, ezért gyakran használjuk a zenék által közvetített gondolatokat, és tesszük azt a táncok középpontjába. Ez által lesz igazán izgalmas a KORTÁRS-HIPHOP! Minden zene szól valamiről, s ezt kihasználva rengeteg értékes gondolatot, pozitív vagy olykor elgondolkodtató mondanivalót kölcsönözhetünk a koreográfiáinknak.

Kellemes nyújtás, stretching  
10%

MINDEN EGYES TÁNCÓRA végén egy kellemes, szakszerű nyújtáson veszel részt. A hosszútávú egészséges mozgás alapja az, hogy testünkre fokozottan odafigyelünk és foglalkozunk vele, mert csak egy van belőle. Ezért nyújtás nélkül nem engedünk haza!

Időpont és helyszín

Szerda & péntek

19:00 - 20:30

Garay Dance Corner

1076 Bp. Garay u. 2.

Teacher
Kitől fogsz tanuni? 
Varga Norbert

A W.O.W. of dance alapítója, táncoktató, mentor és világbajnok produkciók koreográfusa

Hello, én fogom tartani a táncórát! Lassan 25 éve része az életemnek a tánc, és több mint 20 éve foglalkozom tanítással. A KORTÁRS-HIPHOP azért született meg bennem, mert imádom mindkét táncvilágot és számomra így együtt, a kettőt egybeolvasztva érvényesülnek igazán. Célom, hogy Te is megtapasztald, milyen is az, amikor nem korlátoz semmi a táncban, és teljesen önmagad lehetsz, miközben gyakorolsz.

Ha kedvet kaptál, hogy ellátogass hozzánk, és megnézd élőben is azt, amiről most olvastál, akkor próbáld ki a KORTÁRS-HIPHOP táncórát most EXTRA kedvezménnyel!

Töltsd le a kuponunkat,

amellyel: 3 táncórát kapsz csak EGY áráért, 8.400 Ft helyett 2.800 Ft-ért!

A kupon letöltésének menete:  
1,

Töltsd ki az űrlapot és nyomd meg a ‘Kérem a kupont’ gombot.

2,

Azonnal meg fog jelenni neked a kupon, illetve kapni fogsz egy automatikus levelet, melyben elküldjük Neked a kuponodat.

3,

Mentsd le a kupont a telefonodra és mutasd fel az első órád után mielőtt fizetnél. Kérni fogjuk az email címed is a beazonosítás miatt.

Fontos infó!

Kérlek, hogy a kupont a letöltéstől számított 3 héten belül használd fel!

NINCS VESZTENIVALÓD! Mert:  

Ha nem tetszett a KORTÁRS-HIPHOP táncóra, úgy érzed utána, hogy nem tanultál semmi újat, nem erre számítottál, én kötekedés nélkül visszaadom a pénzed. Nekem az a célom, hogy tudásom legjavát adva értéket képviseljek a táncos világban. Ha Te csalódsz valamilyen oknál fogva, akkor nem tartok igényt a táncóra díjára, tehát visszakapod a pénzed mind egy fillérig, s barátokként válunk el.

Várunk sok szeretettel a KORTÁRS-HIPHOP táncórán!  

Ha kérdésed vagy valami aggodalmad lenne az órával kapcsolatosan, nyugodtan keresd Varga Norbert táncoktatót e-mailben vagy akár Telegramon.

az 115Official edzés metodika alapítója, az Exatlon Hungary 2020-as versenyének kihívó versenyzője, a 2021-es szezon edzője

Ádám lesz az, aki kihozza belőled a maximumot testileg lelkileg egyaránt. Órái alatt nem csak kilépsz a komfortzónádból, hanem megtapasztalod, hogy mire is vagy képes valójában. Hihetetlen élmény!

a kaposvári NDC DANCEstudio™ egyik oktatója

Több éve készít fel csoportokat és formációkat hazai, és nemzetközi versenyekre egyaránt. A koreográfusi szerepek mellett aktív versenyző még, láthattátok már szólóban és csoportban is a színpadon, és a performance rendezvények mellett freestyle battle-ökön is össze futhattatok vele. Rengeteg világhírű prezentertől, táncostól tanult már az évek során, rendszeresen workshopokon és tánctáborokban fejleszti magát. Volt már a horvátországi BeatCamp-en, az olaszországi HyperWeek-en, Sorrento-ban a House Dance Europe-on, több alkalommal Amsterdam-ban a Summer Dance Forever rendezvényén, workshopon Bécsben, Pozsonyban, Prágában, Londonban, Eindhovenben is. Fontosnak tartja az urban stílusok alapjainak ismeretét, a kultúrák tiszteletét, és ezek mellett a művészi szabadságot, az egyediséget és az önmegvalósítást a tánc által.

az NDC egyik vezetője, koreográfusa és tanára.

10 éve készít fel csapatokat hazai és nemzetközi versenyekre illetve még ő maga is aktív versenyző. Amita Díjas és Connector Dance Fest Díjas koreográfus, valamint szóló kategóriában Országos Bajnok a Hip-Hop Unite Hungary verseny sorozaton. Számos itthoni és külföldi koreográfustól tanult már, nagyon fontosnak tartja a folymatos önképzést, hogy mindig a lehető leghitelesebben adhassa át az elsajátított tudást tanítványainak. Tagja az NDC Dreamers formációjának, akik számos csodás tánccal ajándékoztak meg minket az évek során. Nagyon fontosnak tartja, hogy a tánc során ne csak mozdulatok, hanem érzések is felszínre kerüljenek, melyekkel hathatunk az emberekre.

táncos – táncoktató.

Gergő elsősorban a hiphop stílusokkal dolgozik, ám folyamatosan bővíti repertoárját, kreatív munkáiban a hiphop, a fúziós hastánc és egyéb stílusok kapcsolódási pontjait kutatja. A József Attila Színházban ad elő rendszeresen. Amikor épp nem táncol, zenét szerez és szöveget ír zenekarának, ahol gitáron és zongorán játszik. Sokan a mai napig MJ-imitátorként ismerik. Sokoldalú, a folyamatos megújulást zászlajára tűző művész.

Tánc-,óvó- és tanítópedagógus, a 17 éves Európa bajnoki címmel rendelkező First Step Dance Club alapítója és vezetője.

Lételeme a mozgás, a tánc, imád kilépni a komfortzónájából. Számos stílussal, műfajjal foglalkozik: kortárs-moderntánc, jazz, divattáncok, akrobatika, jóga stb. Legfőbb célja a tudatos testhasználatra nevelés. Tünci egy vérbeli pedagógus, munkásságával olyan alapot és versenyképes tudást biztosít tanítványainak, amellyel nem csak a tánc szeretetét tudja kialakítani és megerősíteni, de el is tudja indítani őket a pályán. Több tanítványa már profi táncosként vagy pedagógusként dolgozik Magyarországon. Táncóráin hatalmas élmény részt venni, hiszen az a tréningtől a koreográfiáig mesterien felépített, és igazán emberközpontú.

a W.O.W. of dance táncos közösség alapítója, a KORTÁRS-HIPHOP táncstílus első képviselője Magyarországon.

Norbi egyben táborunk megálmodója is. Általa fogtok képet kapni arról, hogy miként tudtok többé válni egyetlen táncstílusnál, és hogyan tudtok magatokba szívni, valamint ötvözni mindent, amit csak imádtok a táncban.