kortárs-hiphop táncóra

...ahol pozitív, inspiráló táncos közösségben töltheted a szabadidődet

Mi az a KORTÁRS-HIPHOP?

Egy olyan táncórát képzelj el, ahol ötvözzük a kortárs-modern tánctechnikákat a hiphop stílusirányzataival. A két táncstílus egymástól elválaszthatatlanul alkot tökéletes egységet az órán. Mindehhez megalkottunk egy tréning rendszert, amely segít Neked, hogy szupermagabiztosan kapcsold össze táncstílusokat és hogy egyre jobban élvezd azt, ahogyan táncolsz.

Heti

2x90 perc

Központi helyen

Budapesten

folyamatos

csatlakozással

Ez a táncóra Neked való,

illetve ha...
Nézz bele
az órai videóinkba

Nehézségi szint:

Alap táncos ismeretek előnyt jelentenek az órán, DE egyáltalán nem követelmény.

A KORTÁRS-HIPHOP táncóra nagyon dinamikus és intenzív. Eddig mindenki számára kihívást jelentett az első alkalom. Viszont ez akkora fejlődési lehetőséget jelent minden táncolni vágyó fiatal számára, hogy a kezdőtől a haladóig, versenyzőtől a tánctanárokig sokan részt vettek már ezen az órán. Nem az számít, hogy mit tudsz, hanem az, hogy milyen a hozzáállásod, mit szeretnél elérni. Ha jót akarsz tréningezni, szuper zenékre akarsz táncolni, még jobb táncos akarsz lenni, akkor ez az óra biztosan Neked való és imádni fogod. Szuper jó hangulat és segítőkész pedagógus, kedves táncosok várnak Téged!

Árak

Arra az esetre, ha folyamatosan tudod látogatni táncóráinkat, mi kedvezményes bérlet lehetőséget biztosítunk számodra. A vásárolt bérletek az adott hónapban érvényesek, nem vihetők át a következő hónapokra.

1 alkalom

0 HUF
Órajegy

Fizetés:
táncórák után lehetséges

8.000 HUF helyett

0 HUF
4 alkalmas bérlet

Felhasználható:
4 táncórára az adott hónapban

Legjobb ajánlat

16.000 HUF helyett

0 HUF
teljes havi bérlet

Felhasználható:
Minden táncórára az adott hónapban

Extrák
Facebook csoport

A zárt csoportban teszünk közzé mindent legelőször Nektek. Blog cikkek, speciális órai videók, oktató videók, exkluzív videó üzenetek, letölthető tartalmak, megannyi plusz hasznos tartalom érhető el a csoporton belül.
A zárt Facebook csoportba való bekerülésről érdeklődj Varga Norbert táncoktatónál e-mailben, vagy Messengeren.

Webes app

2019 óta nem használunk papír alapú bérleteket és órajegyet. Helyettük a saját webes felületünkön lehet ezeket igényelni, illetve bejelentkezni a táncórákra. Az applikáció regisztrációt igényel és utána ingyenesen használható minden WOW táncos számára.

Ha még nem akarsz bérletet vásárolni

de szeretnéd kipróbálni táncóránkat kötelezettség mentesen, akkor van egy jó hírem számodra! Most 3 táncórát kaphatsz EGY áráért, ha először jársz nálunk…

A kortárs-hiphop táncóra felépítése

0%
Szuper bemelegítés / tréning

Az óráink elején szuper intenzív KORTÁRS-HIPHOP tréning gyakorlatokat csinálunk. Ezek a gyakorlatok a bemelegítésen kívül arra szolgálnak, hogy megtanuld ötvözni a kortárs-modern és hiphop stílusokat, fejleszd a tánctechnikádat, erősítsd a tánchoz szükséges izomzatot a testedben, és hogy tudatos táncossá válj.

Izgalmas és változatos koreók

Unalmas lenne mindig csak egymást követő mozdulatsorokat tanulni, ezért gyakran használjuk a zenék által közvetített gondolatokat, és tesszük azt a táncok középpontjába. Ez által lesz igazán izgalmas a KORTÁRS-HIPHOP! Minden zene szól valamiről, s ezt kihasználva rengeteg értékes gondolatot, pozitív vagy olykor elgondolkodtató mondanivalót kölcsönözhetünk a koreográfiáinknak.

0%
0%
Kellemes nyújtás, streching

MINDEN EGYES TÁNCÓRA végén egy kellemes, szakszerű nyújtáson veszel részt. A hosszútávú egészséges mozgás alapja az, hogy testünkre fokozottan odafigyelünk és foglalkozunk vele, mert csak egy van belőle. Ezért nyújtás nélkül nem engedünk haza!

Szerda & péntek

19:00 - 20:30

Garay Dance Corner

1076 Bp. Garay u. 2.

Kitől fogsz tanuni?
Varga Norbert

A W.O.W. of dance alapítója, táncoktató, mentor és világbajnok produkciók koreográfusa

Hello, én fogom tartani a táncórát! Közel 20 éve része az életemnek a tánc, és több mint 15 éve foglalkozom tanítással. A KORTÁRS-HIPHOP azért született meg bennem, mert imádom mindkét táncvilágot és számomra így együtt, a kettőt egybeolvasztva érvényesülnek igazán. Célom, hogy Te is megtapasztald, milyen is az, amikor nem korlátoz semmi a táncban, és teljesen önmagad lehetsz, miközben gyakorolsz.

Ha kedvet kaptál, hogy ellátogass hozzánk, és megnézd élőben is azt, amiről most olvastál, akkor próbáld ki a KORTÁRS-HIPHOP táncórát most EXTRA kedvezménnyel!

Töltsd le a kuponunkat,

amellyel: 3 táncórát kapsz csak EGY áráért, 6.000 Ft helyett 2.000 Ft-ért!

A kupon letöltésének menete:

1,

Töltsd ki az űrlapot és nyomd meg a ‘Kérem a kupont’ gombot.

2,

Azonnal meg fog jelenni neked a kupon, illetve kapni fogsz egy automatikus levelet, melyben elküldjük Neked a kuponodat.

3,

Mentsd le a kupont a telefonodra és mutasd fel az első órád után mielőtt fizetnél. Kérni fogjuk az email címed is a beazonosítás miatt.

Fontos infó!

Kérlek, hogy a kupont a letöltéstől számított 3 héten belül használd fel!

NINCS VESZTENIVALÓD! Mert:

Ha nem tetszett a KORTÁRS-HIPHOP táncóra, úgy érzed utána, hogy nem tanultál semmi újat, nem erre számítottál, én kötekedés nélkül visszaadom a pénzed. Nekem az a célom, hogy tudásom legjavát adva értéket képviseljek a táncos világban. Ha Te csalódsz valamilyen oknál fogva, akkor nem tartok igényt a táncóra díjára, tehát visszakapod a pénzed mind egy fillérig, s barátokként válunk el.

Várunk sok szeretettel a KORTÁRS-HIPHOP táncórán!

Ha kérdésed vagy valami aggodalmad lenne az órával kapcsolatosan, nyugodtan keresd Varga Norbert táncoktatót…