kortárs-hiphop táncóra

Egy biztonságos, családias és barátságos hely, ahol pozitív, inspiráló táncos közösségben töltheted a szabadidődet. Kötöttségek nélkül, folyamatos csatlakozással
látogathatod táncóráinkat!

Minden szerda és péntek

19:00 - 20:30

 • 1076 BP. Garay u. 2. Garay Dance Corner
Órajegy
🎁Első órád mellé 2db ajándék
2.800 Ft
1db táncórára érvényes
 • Online videótár (díjhoz kötött)
 • Facebook zártcsoport
 • Facebook privát CHAT csooport
4 alkalmas bérlet
11.200 Ft helyett
8.500 Ft
4db táncóra az adott hónapban
 • Online videótár (kuponkóddal ingyenes)
 • Facebook zártcsoport
 • Facebook privát CHAT csoport
Megveszem

Időpont foglalás szükséges!

Az órajegy és bérlet vásárlásakor időpont foglalás is történik. Bérlet esetén min. 1db tánórára előre be kell foglalnod az időpontot, a többire később is ráérsz.

Mi az a

kortárs-hiphop?

Ez a táncóra Neked való, 

 • ha már táncoltál ezelőtt, és most újrakezdenél órákra járni…
 • akkor is, ha jársz most valamilyen táncórára, de szeretnél minél több új stílust kipróbálni…
 • és akkor is, ha kezdő vagy, de kellőképpen elhivatott, hogy táncolhass
 • vagy ha csak egyszerűen szeretnél egy szuper közösséghez tartozni, akik imádnak táncolni

Nehézségi szint

Alap táncos ismeretek előnyt jelentenek az órán, DE egyáltalán nem követelmény. A KORTÁRS-HIPHOP táncóra nagyon dinamikus és intenzív, de imádni fogod, mert itt nem kell senkinek sem megfelelned. Ez egy közösség, ahol nem az számít, hogy kezdő vagy haladóként érkezel – csakis az, hogy jól érezd magad, kikapcsolj, és fejlődj.

Szia :) Varga Norbert vagyok,

én fogom tartani a táncórát! Lassan 25 éve része az életemnek a tánc, és több mint 20 éve foglalkozom tanítással. Célom, hogy Te is megtapasztald, milyen is az, amikor nem korlátoz semmi a táncban, és teljesen önmagad lehetsz, miközben gyakorolsz.

Videók

Ilyen koreókat tanulhatsz

Nem gondoltam volna, de az első reakcióm az óra után önkéntelenül is tényleg az volt, hogy WOW! – Imádom keverni a stílusokat, így pont az fogott meg ezen az órán, hogy a tőlem eddig távolabb álló, de mindig is vonzó kortárs és hiphop elemek a végletekig feszegették a határaimat.

Czakó Evelin

Nagyon hiányzott a tánc, és pont olyan volt az óra, amit "újrakezdőként" kerestem és amire szívesen járnék. Elsőre nem könnyű felvenni a fonalat, mivel minden koreografált, de nem gondolnám, hogy változtatnék ezen, mert ha viszont valaki régebbóta jár, ez nagyon jó dolog. Illetve úgy tudom, a tréning és minden fel van véve videóra, ami szuper, és valószínűleg nagyon sokat fognak segíteni, de talán jobb is, hogy az első óra után fogom őket megkeresni, így, hogy már tudom, milyen az óra hangulata, mert elsőre lehet, hogy picit megijedtem volna tőle :)

Franci

Azt tetszett a legjobban, hogy az egész csapat nagyon befogadó volt. Bár újként érkeztem, de ezt egyáltalán nem éreztették velem és bár kétlem, hogy egy tánclépést is eltaláltam volna, mégsem kellett feszélyezve éreznem magam emiatt. Mindenki mosolygott és segítőkész volt.

Bea

Mindenki kedves volt, ez segített ellazulni és hamar felvenni a ritmust. Az óra felépítése nagyon tetszett. A bemelegítés, erősítés, koreó és nyújtás egy komplex élményt, edzést nyújtott.

Juric Cili

Nem sokat tudtam arról, hogy mire számíthatok, annyi, hogy a kortárs és a hip-hop mindig vonzott, és szerettem volna egy dinamikusabb, kötöttebb mozgásnyelvet kipróbálni/beiktatni. A kombináció tökéletes a koreo izgalmas. Ezen kívül nagyon élvezem a bemelegítést, és nagyon örülök neki, hogy van nyújtás a végén.

Tomka

Jó volt munka után kikapcsolódni és olyasmit csinálni amit élvezek. A közvetlen és barátságos közeg amit kialakítottál és a szuperül felépített táncóra amiben részt vehettem első alkalommal nagyon megfogott és a végére tényleg feltöltődöttnek és energikusabbnak éreztem magamat mint amikor jöttem az órára.

Huslen

Szuper volt az óra. Tényleg kiragadott a megszokott szürke hétköznapokból. A koreográfia is tetszett, és illik ahhoz a stílushoz, amit kedvelek

Dorina

Ha még nem vagy biztos magadban...

Gyakori kérdések

Kérdésed van? Írj közvetlenül Norbinak:

Várom az üzeneted :)
GDPR*
Hírlevél feliratkozás
© 2014-2024 Minden jog fenntartva | W.O.W. of dance