Kapcsolat

Van kérdésed?   Írj nekünk, gyorsan és örömmel válaszolunk minden kérdésre!

Elérhetőségeink

+36 30 282 12 61

Garay Dance Corner

1076 Bp. Garay u. 2.

Info
Gyakran ismételt kérdések! 

Budapesten a Keleti pályaudvartól 5 perc sétára találod a Garay Dance Corner-t.

1076 Budapest, Garay u. 2. (Rottenbiller – Garay utca sarok, a felüljárónál, bejárat a Garay utca felől található)

Igen, a Garay utcában is, illetve az ezzel merőleges Rottenbiller utcában is van lehetőséged a parkolásra. Hétközben ezek díjköteles parkolási lehetőségek.

A KORTÁRS-HIPHOP táncóra első felét, a tréning részt zokniban végezzük, majd a koreóhoz sportcipőt húzunk. Kényelmes melegítő, vagy sport öltözetet hozz, amiben jól érzed magad és könnyedén tudsz mozogni. Óra közben többször is lesz ivó szünet, ezért kérlek gondoskodj bőségesen vízről.
 

A táncórákat mindig pontosan kezdjük. Ezért arra kérünk, hogy érkezz a táncóra kezdete előtt legalább 15 perccel, így kényelmesen át tudsz öltözni és előkészülni az órára. 

Nálunk minden táncóra 90 perces. Ez magában foglalja a bemelegítést, tréninget és a levezető nyújtást is. Tehát nem kell óra előtt egyénileg bemelegítened, és óra után egyénileg nyújtanod, mert ezt közösen megtesszük az óra ideje alatt.
 

A KORTÁRS-HIPHOP táncóra nagyon dinamikus és intenzív. Eddig mindenki számára kihívást jelentett az első alkalom. Viszont ez akkora fejlődési lehetőséget jelent minden táncolni vágyó fiatal számára, hogy a kezdőtől a haladóig, versenyzőtől a tánctanárokig sokan megfordultak már ezen az órán. Nem az számít, hogy mit tudsz, hanem az, hogy milyen a hozzáállásod, mit szeretnél elérni. Ha jót akarsz tréningezni, szuper zenékre akarsz táncolni, még jobb táncos akarsz lenni, akkor ez az óra biztosan Neked való és imádni fogod. Szuper jó hangulat és segítőkész pedagógus, kedves táncosok várnak Téged!
 

Óra után van lehetőséged kifizetni az óradíjat, és ekkor tudsz bérletet is vásárolni Varga Norbertnél.

Ha van olyan kérdésed, amit itt nem válaszoltunk meg, akkor írj nekünk nyugodtan, örömmel válaszolunk!

az 115Official edzés metodika alapítója, az Exatlon Hungary 2020-as versenyének kihívó versenyzője, a 2021-es szezon edzője

Ádám lesz az, aki kihozza belőled a maximumot testileg lelkileg egyaránt. Órái alatt nem csak kilépsz a komfortzónádból, hanem megtapasztalod, hogy mire is vagy képes valójában. Hihetetlen élmény!

a kaposvári NDC DANCEstudio™ egyik oktatója

Több éve készít fel csoportokat és formációkat hazai, és nemzetközi versenyekre egyaránt. A koreográfusi szerepek mellett aktív versenyző még, láthattátok már szólóban és csoportban is a színpadon, és a performance rendezvények mellett freestyle battle-ökön is össze futhattatok vele. Rengeteg világhírű prezentertől, táncostól tanult már az évek során, rendszeresen workshopokon és tánctáborokban fejleszti magát. Volt már a horvátországi BeatCamp-en, az olaszországi HyperWeek-en, Sorrento-ban a House Dance Europe-on, több alkalommal Amsterdam-ban a Summer Dance Forever rendezvényén, workshopon Bécsben, Pozsonyban, Prágában, Londonban, Eindhovenben is. Fontosnak tartja az urban stílusok alapjainak ismeretét, a kultúrák tiszteletét, és ezek mellett a művészi szabadságot, az egyediséget és az önmegvalósítást a tánc által.

az NDC egyik vezetője, koreográfusa és tanára.

10 éve készít fel csapatokat hazai és nemzetközi versenyekre illetve még ő maga is aktív versenyző. Amita Díjas és Connector Dance Fest Díjas koreográfus, valamint szóló kategóriában Országos Bajnok a Hip-Hop Unite Hungary verseny sorozaton. Számos itthoni és külföldi koreográfustól tanult már, nagyon fontosnak tartja a folymatos önképzést, hogy mindig a lehető leghitelesebben adhassa át az elsajátított tudást tanítványainak. Tagja az NDC Dreamers formációjának, akik számos csodás tánccal ajándékoztak meg minket az évek során. Nagyon fontosnak tartja, hogy a tánc során ne csak mozdulatok, hanem érzések is felszínre kerüljenek, melyekkel hathatunk az emberekre.

táncos – táncoktató.

Gergő elsősorban a hiphop stílusokkal dolgozik, ám folyamatosan bővíti repertoárját, kreatív munkáiban a hiphop, a fúziós hastánc és egyéb stílusok kapcsolódási pontjait kutatja. A József Attila Színházban ad elő rendszeresen. Amikor épp nem táncol, zenét szerez és szöveget ír zenekarának, ahol gitáron és zongorán játszik. Sokan a mai napig MJ-imitátorként ismerik. Sokoldalú, a folyamatos megújulást zászlajára tűző művész.

Tánc-,óvó- és tanítópedagógus, a 17 éves Európa bajnoki címmel rendelkező First Step Dance Club alapítója és vezetője.

Lételeme a mozgás, a tánc, imád kilépni a komfortzónájából. Számos stílussal, műfajjal foglalkozik: kortárs-moderntánc, jazz, divattáncok, akrobatika, jóga stb. Legfőbb célja a tudatos testhasználatra nevelés. Tünci egy vérbeli pedagógus, munkásságával olyan alapot és versenyképes tudást biztosít tanítványainak, amellyel nem csak a tánc szeretetét tudja kialakítani és megerősíteni, de el is tudja indítani őket a pályán. Több tanítványa már profi táncosként vagy pedagógusként dolgozik Magyarországon. Táncóráin hatalmas élmény részt venni, hiszen az a tréningtől a koreográfiáig mesterien felépített, és igazán emberközpontú.

a W.O.W. of dance táncos közösség alapítója, a KORTÁRS-HIPHOP táncstílus első képviselője Magyarországon.

Norbi egyben táborunk megálmodója is. Általa fogtok képet kapni arról, hogy miként tudtok többé válni egyetlen táncstílusnál, és hogyan tudtok magatokba szívni, valamint ötvözni mindent, amit csak imádtok a táncban.