Csoportos Mentorprogram

Önfejlesztő táncos képzések, személyiségfejlődés tánc segítségével.

info
Mi az a csoportos mentorprogram? 

A W.O.W. of dance mentorprogram egy 6-8 hetes, kiscsoportos önfejlesztő táncos képzés, ahol megtapasztalhatod az igazi transzformáció erejét … pozitív személyiségfejlődésen haladhatsz végig a tánc segítségével.

Az órákon olyan interaktív gyakorlatok, témák és koncepciók keverednek a tánccal, amellyel képessé válhatsz felszabadítani magadban gátakat, kihozni magadból még többet érzelmi szinten, vagy akárcsak megismerni jobban magad. Azok számára hoztam létre ezt a folyamatot, akik szeretnék nem csak a fizikai, hanem a lelki oldalról is megközelíteni azt, amit csinálnak.

Heti 1 alkalom

90 perces órák

Budapesten

központi helyen

Kiscsoportos

táncórákkal

A mentorprogram neked való, 

8 héten keresztül egy központi interaktív témát járunk körbe megtalálva benne önmagunkat a tánc segítségével!

Miben segít a program? 
Teacher
Kitől fogsz tanuni? 
Varga Norbert

A W.O.W. of dance alapítója, táncoktató, mentor és világbajnok produkciók koreográfusa

Én vezetem a mentorprogramot, velem fogsz minden alkalommal találkozni. Imádok személyre szabottan foglalkozni a tanítványaimmal, és látni ahogyan óráról órára hatalmasat fejlődnek. Több mint 20 éves táncos tapasztalattal a hátam mögött tudlak segíteni, hogy elérd a célodat. Nem sajnálom a tudást, tapasztalatot és motivációt a tanítványaimtól. Az a célom, hogy aki bizalmat szavaz ennek a programnak igazi személyes sikereket érjen el a táncban és az élet többi területén is.

A tánc az a mozgásforma és művészeti ág,

amely, ha tiszta őszinte forrásból érkezik, akkor meg tudja változtatni az életed.

Price
A program ára 

A csoportos folyamatnak fix ára van, amelyet mindig a program indulása előtt teszünk közzé. Az árban benne van a terem bérleti díj is.

Teljes program ára:
0 HUF
részvételi díj

Fizetés:
egy vagy két részletben lehetséges

Időpont és helyszín

Heti 1 alkalom

eőre egyeztetett időpontban

Garay Dance Corner

1076 Bp. Garay u. 2.

Notification
Iratkozz fel a csoportos mentorprogram várólistájára! 

Ha szeretnél részt venni a következő folyamatban, akkor kérlek iratkozz fel a várólistára – emailben fogunk értesíteni a következő csoport indulásáról és a többi, hozzá kapcsolódó részletről.

az 115Official edzés metodika alapítója, az Exatlon Hungary 2020-as versenyének kihívó versenyzője, a 2021-es szezon edzője

Ádám lesz az, aki kihozza belőled a maximumot testileg lelkileg egyaránt. Órái alatt nem csak kilépsz a komfortzónádból, hanem megtapasztalod, hogy mire is vagy képes valójában. Hihetetlen élmény!

Több éve készít fel csoportokat és formációkat hazai, és nemzetközi versenyekre egyaránt. A koreográfusi szerepek mellett aktív versenyző még, láthattátok már szólóban és csoportban is a színpadon, és a performance rendezvények mellett freestyle battle-ökön is össze futhattatok vele. Rengeteg világhírű prezentertől, táncostól tanult már az évek során, rendszeresen workshopokon és tánctáborokban fejleszti magát. Volt már a horvátországi BeatCamp-en, az olaszországi HyperWeek-en, Sorrento-ban a House Dance Europe-on, több alkalommal Amsterdam-ban a Summer Dance Forever rendezvényén, workshopon Bécsben, Pozsonyban, Prágában, Londonban, Eindhovenben is. Fontosnak tartja az urban stílusok alapjainak ismeretét, a kultúrák tiszteletét, és ezek mellett a művészi szabadságot, az egyediséget és az önmegvalósítást a tánc által.

10 éve készít fel csapatokat hazai és nemzetközi versenyekre illetve még ő maga is aktív versenyző. Amita Díjas és Connector Dance Fest Díjas koreográfus, valamint szóló kategóriában Országos Bajnok a Hip-Hop Unite Hungary verseny sorozaton. Számos itthoni és külföldi koreográfustól tanult már, nagyon fontosnak tartja a folymatos önképzést, hogy mindig a lehető leghitelesebben adhassa át az elsajátított tudást tanítványainak. Tagja az NDC Dreamers formációjának, akik számos csodás tánccal ajándékoztak meg minket az évek során. Nagyon fontosnak tartja, hogy a tánc során ne csak mozdulatok, hanem érzések is felszínre kerüljenek, melyekkel hathatunk az emberekre.

táncos – táncoktató.

Gergő elsősorban a hiphop stílusokkal dolgozik, ám folyamatosan bővíti repertoárját, kreatív munkáiban a hiphop, a fúziós hastánc és egyéb stílusok kapcsolódási pontjait kutatja. A József Attila Színházban ad elő rendszeresen. Amikor épp nem táncol, zenét szerez és szöveget ír zenekarának, ahol gitáron és zongorán játszik. Sokan a mai napig MJ-imitátorként ismerik. Sokoldalú, a folyamatos megújulást zászlajára tűző művész.

Lételeme a mozgás, a tánc, imád kilépni a komfortzónájából. Számos stílussal, műfajjal foglalkozik: kortárs-moderntánc, jazz, divattáncok, akrobatika, jóga stb. Legfőbb célja a tudatos testhasználatra nevelés. Tünci egy vérbeli pedagógus, munkásságával olyan alapot és versenyképes tudást biztosít tanítványainak, amellyel nem csak a tánc szeretetét tudja kialakítani és megerősíteni, de el is tudja indítani őket a pályán. Több tanítványa már profi táncosként vagy pedagógusként dolgozik Magyarországon. Táncóráin hatalmas élmény részt venni, hiszen az a tréningtől a koreográfiáig mesterien felépített, és igazán emberközpontú.

Norbi egyben táborunk megálmodója is. Általa fogtok képet kapni arról, hogy miként tudtok többé válni egyetlen táncstílusnál, és hogyan tudtok magatokba szívni, valamint ötvözni mindent, amit csak imádtok a táncban.

Több mint 20 éve foglalkozik tanítással. Célja, hogy Te is megtapasztald, milyen is az, amikor nem korlátoz semmi a táncban, és teljesen önmagad lehetsz, miközben gyakorolsz.