Dance Workout Class

Eddz úgy, mint egy táncos, szerezd meg a tánchoz szükséges izomzatot, állóképességet egy vidám hangulatú edzés keretein belül!

info
Mi az a Dance Workout Class? 

A WOW Dance Workout Class egy olyan óratípus, ahol a saját testsúlyos edzést ötvözzük a tánccal, zenére megkoreografált gyakorlatok segítségével.

Ez az edzésforma valójában már évek óta divatos irányzat az Egyesült Államokban. Lényege, hogy úgy végezzünk erősítő gyakorlatokat, hogy közben azt érezzük egyben táncolunk is. Ezáltal nem csak az izomzatunkat fejlesztjük, hanem a koordinációnkat, egyensúlyérzékünket, mozgáskultúránkat is, ami a hétköznapi életünkre is rendkívüli pozitív hatást gyakorol.

Az óra végig zenére történik, mégsem nevezném aerobic-nak, hiszen nem az a lényeg, hogy egy folyamatos aerob mozgást végezzünk, hanem hogy különböző 3-4 perces gyakorlatok során egy kombinált edzést alakítsunk ki számunkra. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy helyesen kivitelezett mozgásmintákat szerezzünk az edzés által, mindezt egy nagyon élvezhető, jó hangulatú formába öntve. A fitness kategória manapság virágkorát éli, rengeteg edzésforma alakult ki, szóval miért ne lehetne egy formátum táncosok, illetve azon edzést kedvelők számára is, akik szeretnek táncolni.

90 perces

edzések

Budapesten

központi helyen

Folyamatos

csatlakozással

Neked való ez az edzés: 
Mi vár Rád nálunk?
Level

Nehézségi szint

Az edzésre bárki ellátogathat, hiszen nincs táncos tudásszithez kötve.

Ezeket a gyakorlatok mindenki el tudja sajátítani, nem kell hozzá táncosnak lenned, de ha az vagy, akkor is imádni fogod, ugyanis egy tökéletes hidat képez a tánc és az edzés között. Csatlakozz bátran akkor is, ha kezdő vagy, hiszen azt valljuk, hogy a folyamatos gyakorlással tudsz igazán nagy eredményeket elérni, a saját szintednek megfelelően. Nálunk semmilyen elvárással nem fogsz találkozni ezáltal, hiszen mindig magadhoz képest fogsz fejlődni, ebben fogunk segíteni. Gyere el akkor is, ha már régebb óta mozogsz, vagy akár haladó szinten táncolsz, mert ez a mozgásforma garantáltan hozzá tesz majd a fejlődésedhez.

Dance Workout Class

Az edzés felépítése

Szuper bemelegítés / tréning  
20%

Az edzést egy rövid bemelegítéssel kezdjük, ami hasonló a táncórákon megjelenő tréningekhez – ahhoz képest kicsit rövidebb, de pontosan ehhez az edzéstípushoz lett tervezve. Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy az edzés előtt megfelelően készítsük fel a testünket a terhelésre, bármilyen erős is legyen az.

Izgalmas és változatos workout gyakorlatok 
70%

Az óra fő részét a 3-4 perces megkoreografált gyakorlatok alkotják. A jó hangulat, már csak a zenék miatt is garantált! Minden órán más repertoárral találkozhatsz, így egyáltalán nem lesz unalmas egyik óra sem. Minden gyakorlat fő elemeit szakszerűen bemutatjuk, és megtanítjuk. Az óra során 5-6 gyakorlattal a teljes testet megdolgoztatjuk és átitatjuk a zene örömével!

Kellemes nyújtás, stretching  
10%

MINDEN EGYES EDZÉS végén egy kellemes, szakszerű nyújtáson veszel részt. A hosszútávú egészséges mozgás alapja az, hogy testünkre fokozottan odafigyelünk és foglalkozunk vele, mert csak egy van belőle. Ezért nyújtás nélkül nem engedünk haza!

Teacher
Kivel fogsz edzeni? 
Varga Norbert

A W.O.W. of dance alapítója, táncoktató, mentor és világbajnok produkciók koreográfusa

Hello, én fogom tartani az edzést! Lassan 25 éve része az életemnek a tánc, és több mint 20 éve foglalkozom tanítással. Táncos metodikám szerves részévé vált a saját testsúlyos erősítés, mert azt vallom, hogy minden táncosnak szüksége van megfelelő állóképességre a tánctechnika mellett. Először ezeket a gyakorlatokat a táncórám során alkalmaztam, de összefűzve őket saját erősítő edzésemként is használom.

Célom, hogy Te is megtapasztald, milyen jó érzés edzeni a tested úgy, hogy közben minden porcikáddal élvezed azt, fejlődsz és egy egészséges testben, szuper állóképességgel élheted az életed.

Vendég oktató: GÓDI PÉTER

GÓDI PÉTER Táncos, Just Dance országos bajnok, aki az IWI rendszerén belül szerzett fitness oktatói képzést. Peti évek óta hűséges WOW táncos és kedves tanítványom, imádja a kihívásokat és az edzés minden formáját. Vendégoktatóként az órákon mindig 1-1 gyakorlattal színesíti majd a repertoárt, és segít a résztvevőknek a helyes kivitelezésben is. Jókedve és optimizmusa által biztos lehetsz benne, hogy mosollyal az arcodon távozol majd minden edzés után.

Prices
Árak 

Arra az esetre, ha folyamatosan tudod látogatni edzéseinket, mi kedvezményes bérlet lehetőséget biztosítunk számodra. A vásárolt bérletek az adott hónapban érvényesek, nem vihetők át a következő hónapokra.

1 alkalom
0 HUF
Órajegy

Fizetés:
edzések után lehetséges

11.200 HUF helyett
0 HUF
4 alkalmas bérlet

Felhasználható:
4 edzésre az adott hónapban

Extrák 
Facebook csoport

A zárt csoportban teszünk közzé mindent legelőször Nektek. Blog cikkek, speciális órai videók, oktató videók, exkluzív videó üzenetek, letölthető tartalmak, megannyi plusz hasznos tartalom érhető el a csoporton belül. A zárt Facebook csoportba való bekerülésről érdeklődj Varga Norbert táncoktatónál e-mailben, vagy Messengeren.

Webes app

2019 óta nem használunk papír alapú bérleteket és órajegyet. Helyettük a saját webes felületünkön lehet ezeket igényelni, illetve bejelentkezni az edzésekre. Az applikáció regisztrációt igényel és utána ingyenesen használható minden WOW Community tag számára.

Az edzésre bejelentkezés szükséges!

Ahhoz, hogy minden órán kényelmesen elférjünk, az órák adottságait figyelembe véve minden résztvevőnknek jusson megfelelő mennyiségű hely a teremben, valamint figyelem a tanárok részéről, ezért maximalizáltuk a résztvevők számát. Csapj le a helyedre mihamarabb!

Időpont és helyszín

Időpont:

hamarosan...

Garay Dance Corner

1076 Bp. Garay u. 2.

Várunk sok szeretettel az edzésekre! 

Ha kérdésed vagy valami aggodalmad lenne az órával kapcsolatosan, nyugodtan keresd Varga Norbertet e-mailben vagy akár Telegramon.

az 115Official edzés metodika alapítója, az Exatlon Hungary 2020-as versenyének kihívó versenyzője, a 2021-es szezon edzője

Ádám lesz az, aki kihozza belőled a maximumot testileg lelkileg egyaránt. Órái alatt nem csak kilépsz a komfortzónádból, hanem megtapasztalod, hogy mire is vagy képes valójában. Hihetetlen élmény!

a kaposvári NDC DANCEstudio™ egyik oktatója

Több éve készít fel csoportokat és formációkat hazai, és nemzetközi versenyekre egyaránt. A koreográfusi szerepek mellett aktív versenyző még, láthattátok már szólóban és csoportban is a színpadon, és a performance rendezvények mellett freestyle battle-ökön is össze futhattatok vele. Rengeteg világhírű prezentertől, táncostól tanult már az évek során, rendszeresen workshopokon és tánctáborokban fejleszti magát. Volt már a horvátországi BeatCamp-en, az olaszországi HyperWeek-en, Sorrento-ban a House Dance Europe-on, több alkalommal Amsterdam-ban a Summer Dance Forever rendezvényén, workshopon Bécsben, Pozsonyban, Prágában, Londonban, Eindhovenben is. Fontosnak tartja az urban stílusok alapjainak ismeretét, a kultúrák tiszteletét, és ezek mellett a művészi szabadságot, az egyediséget és az önmegvalósítást a tánc által.

az NDC egyik vezetője, koreográfusa és tanára.

10 éve készít fel csapatokat hazai és nemzetközi versenyekre illetve még ő maga is aktív versenyző. Amita Díjas és Connector Dance Fest Díjas koreográfus, valamint szóló kategóriában Országos Bajnok a Hip-Hop Unite Hungary verseny sorozaton. Számos itthoni és külföldi koreográfustól tanult már, nagyon fontosnak tartja a folymatos önképzést, hogy mindig a lehető leghitelesebben adhassa át az elsajátított tudást tanítványainak. Tagja az NDC Dreamers formációjának, akik számos csodás tánccal ajándékoztak meg minket az évek során. Nagyon fontosnak tartja, hogy a tánc során ne csak mozdulatok, hanem érzések is felszínre kerüljenek, melyekkel hathatunk az emberekre.

táncos – táncoktató.

Gergő elsősorban a hiphop stílusokkal dolgozik, ám folyamatosan bővíti repertoárját, kreatív munkáiban a hiphop, a fúziós hastánc és egyéb stílusok kapcsolódási pontjait kutatja. A József Attila Színházban ad elő rendszeresen. Amikor épp nem táncol, zenét szerez és szöveget ír zenekarának, ahol gitáron és zongorán játszik. Sokan a mai napig MJ-imitátorként ismerik. Sokoldalú, a folyamatos megújulást zászlajára tűző művész.

Tánc-,óvó- és tanítópedagógus, a 17 éves Európa bajnoki címmel rendelkező First Step Dance Club alapítója és vezetője.

Lételeme a mozgás, a tánc, imád kilépni a komfortzónájából. Számos stílussal, műfajjal foglalkozik: kortárs-moderntánc, jazz, divattáncok, akrobatika, jóga stb. Legfőbb célja a tudatos testhasználatra nevelés. Tünci egy vérbeli pedagógus, munkásságával olyan alapot és versenyképes tudást biztosít tanítványainak, amellyel nem csak a tánc szeretetét tudja kialakítani és megerősíteni, de el is tudja indítani őket a pályán. Több tanítványa már profi táncosként vagy pedagógusként dolgozik Magyarországon. Táncóráin hatalmas élmény részt venni, hiszen az a tréningtől a koreográfiáig mesterien felépített, és igazán emberközpontú.

a W.O.W. of dance táncos közösség alapítója, a KORTÁRS-HIPHOP táncstílus első képviselője Magyarországon.

Norbi egyben táborunk megálmodója is. Általa fogtok képet kapni arról, hogy miként tudtok többé válni egyetlen táncstílusnál, és hogyan tudtok magatokba szívni, valamint ötvözni mindent, amit csak imádtok a táncban.