Dance Fitness Workout táncos erősítő edzés

Eddz úgy, mint egy táncos, szerezd meg a tánchoz szükséges izomzatot, állóképességet egy vidám hangulatú edzés keretein belül!

Mi ez a program?

A saját testsúlyos edzést ötvözzük a tánccal, zenére megkoreografált gyakorlatok segítségével.

Lényege, hogy úgy végezzünk erősítő gyakorlatokat, hogy közben azt érezzük egyben táncolunk is. Ezáltal nem csak az izomzatunkat fejlesztjük, hanem a koordinációnkat, egyensúlyérzékünket, mozgáskultúránkat is, ami a hétköznapi életünkre is rendkívüli pozitív hatást gyakorol.

A gyakorlatok végig zenére történnek, különböző 3-4 perces gyakorlatok során egy kombinált edzés történik. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy helyesen kivitelezett mozgásmintákat szerezzünk az edzés által, mindezt egy nagyon élvezhető, jó hangulatú formába öntve.

Ez az edzés Neked való, 

  • ha szereted a jó zenéket, mindig mozogsz kívül belül, ha meghallasz valami jó ritmust
  • ha táncolsz valahol, és szeretnéd kiegészíteni az órádat egy erősítő edzéssel is, ami szintén táncos jellegű
  • ha szeretnél váltani az edzőtermi edzésről, vagy aerobic-ról valami izgalmasabbra
  • akkor is, ha szeretnéd levezetni a napi stresszt és közben szeretnél fitté válni
  • és akkor is, ha még nem találtad meg azt az edzésformát, amit szívesen beépítenél az életviteledbe

Szia :) Varga Norbert vagyok

Lassan 25 éve része az életemnek a tánc, és több mint 20 éve foglalkozom tanítással. Táncos metodikám szerves részévé vált a saját testsúlyos erősítés, mert azt vallom, hogy minden táncosnak szüksége van megfelelő állóképességre a tánctechnika mellett. Először ezeket a gyakorlatokat a táncórám során alkalmaztam, de összefűzve őket saját erősítő edzésemként is használom. Célom, hogy Te is megtapasztald, milyen jó érzés edzeni a tested úgy, hogy közben minden porcikáddal élvezed azt, fejlődsz és egy egészséges testben, szuper állóképességgel élheted az életed.

Online

videótár

Gyakori kérdések

Edzés értesítő

Jelenleg nincs csoportos edzés időpont erre az óratípusra. Iratkozz fel, és értesülj az elsők között amikor elindul erre a csoportunk!

Írj közvetlenül Norbinak

Várom az üzeneted :)
GDPR*
Hírlevél feliratkozás
© 2014-2024 Minden jog fenntartva | W.O.W. of dance