Táncos csapatépítő rekreációs program

Személyiségfejlődés, rekreáció a mozgás segítségével cégek és csoportok részére

Mi ez a program?

A WOW rekreációs program egy egyedileg felépített, csoportos önfejlesztő táncos foglalkozás, ahol megtapasztalhatod az igazi transzformáció erejét. Pozitív személyiségfejlődésen haladhatsz végig a mozgás segítségével.

A program során olyan interaktív gyakorlatok, témák és koncepciók keverednek a tánccal, amellyel képessé válhatsz felszabadítani magadban gátakat, kihozni magadból még többet érzelmi szinten, vagy akárcsak megismerni jobban magad és a társaidat. 

A program célja:

  • Kiszakadni a megszokott környezetből oly módon, hogy csapatként fejlesztitek a test és lélek kapcsolatát, a tánc eszközeinek segítségével.
  • A program által jobban megismeritek kik vagytok valójában, és mire is vagytok képesek egyéni és csapatszinten egyaránt.
  • Megtapasztaljátok és megértitek a testbeszédet, hogyan tudjátok segíteni egymást általa.
  • Együtt alkottok és megtanuljátok kiadni magatokból a feszültséget a mozgás által.

Szia :) Varga Norbert vagyok, én vezetem a programot.

Imádok személyre szabottan foglalkozni az emberekkel, és látni ahogyan óráról órára hatalmasat fejlődnek. Több mint 20 éves táncos tapasztalattal a hátam mögött tudlak segíteni Titeket, hogy elérjétek a célotokat. Nem sajnálom a tudást, tapasztalatot és motivációt ennek érdekében. Az a célom, hogy aki bizalmat szavaz ennek a programnak igazi személyes és csoportos sikereket érjen el a mozgás segítségével az élet minden területén.

Gyakori kérdések

Kérj visszahívást

Kérj visszahívást, írj közvetlenül Norbinak:

Várom az üzeneted :)
GDPR*
Hírlevél feliratkozás
© 2014-2024 Minden jog fenntartva | W.O.W. of dance