workshop

Nyárindító KORTÁRS-HIPHOP táncos workshop

info
Ezúttal egy 2 órás nyárindító táncos workshopot szervezünk, 

ahol arra helyezzük a hangsúlyt, hogy a tánc, valamint a mozgás segítségével feszegessük a határainkat és megtapasztaljuk, hogy sokkal többre vagyunk képesek, mint gondoltuk. Célunk, hogy ezen a workshopon és utána is kihozhasd magadból bármikor a maximumot a tánctechnika, a koreók, az erősítés és a nyújtás egysége által.

Tanulj, fejlődj, inspirálódj!

Ismerj meg egy egyedi táncstílust, és találj rá önmagad legjobb verziójára a tánc segítségével!

Neked való ez a workshop, ha: 
akkor is,
illetve ha...
Inkább higgy a szemednek, és 

nézz bele a korábbi workshopjaink összefoglalóiba, valamint csekkold koreóinkat, hogy milyen is az a KORTÁRS-HIPHOP táncstílus!

Mi vár Rád a nyárindító workshopon?

Ezen felül…
Szuper bemelegítés / tréning  

Megismerkedhetsz egy komplex tréning gyakorlatsorral, amelyet akár a mindennapos mozgásod részévé tehetsz. Fejleszti a testtudatodat, a tánctechnikádat, és az izomzatodat egyaránt. A gyakorlatsor kiegészül egy rávezető táncos meditációval, illetve egy improvizációs gyakorlattal, ami garantáltan szuper élmény lesz számodra.

Izgalmas KORTÁRS-HIPHOP koreográfia 

A KORTÁRS-HIPHOP fúzió egy egyedi táncstílus, amely új kapukat nyit meg előtted – egy szuper koreográfia által nyersz majd betekintést ebbe a különleges világba.

Dance Fitness Workout 

Eddz úgy, mint egy táncos, szerezd meg a tánchoz szükséges izomzatot, állóképességet. A saját testsúlyos edzést ötvözzük a tánccal, zenére megkoreografált gyakorlatok segítségével.

Stretching 

A hosszútávú egészséges mozgás alapja az, hogy testünkre fokozottan odafigyelünk és foglalkozunk vele, mert csak egy van belőle. Ezért nyújtás nélkül nem engedünk haza.

Teacher & Program
Kitől fogsz tanuni? 

A workshop-ot vezeti

Varga Norbert

a W.O.W. of dance alapítója, táncoktató, mentor és világbajnok produkciók koreográfusa

Általa fogtok képet kapni arról, hogy miként tudtok többé válni egyetlen táncstílusnál, és hogyan tudtok magatokba szívni, valamint ötvözni mindent, amit csak imádtok a táncban.

Több mint 20 éve foglalkozik tanítással. Célja, hogy Te is megtapasztald, milyen is az, amikor nem korlátoz semmi a táncban, és teljesen önmagad lehetsz, miközben gyakorolsz.

Prices & Location

Fontos infók

Program:
A workshop ára:

5.900 Ft

Helyedet a részvételi díj befizetésével tudod biztosítani!

2023. június 03. szombat

11:00-13:00

Garay Dance Corner

1076 Bp. Garay u. 2.

A résztvevők száma LIMITÁLT, Regisztrálj MOST!

Ahhoz, hogy minden órán kényelmesen elférjünk, az órák adottságait figyelembe véve minden résztvevőnknek jusson megfelelő mennyiségű hely a teremben, valamint figyelem a tanárok részéről, ezért 20 főben maximalizáltuk a résztvevők számát. Csapj le a helyedre mihamarabb!

Registration
Regisztráció 
Mi fog történni miután regisztrálsz a workshopra?  

Erről most LEMARADTÁL, várunk legközelebb szeretettel!

Mit hozz magaddal? 

Kérdésed van?
Bármilyen plusz infót szeretnél megtudni workshopunkkal kapcsolatban írj nekünk bátran – örömmel válaszolunk: [email protected]

Tanulj, fejlődj, inspirálódj!

Itt a helyed, ha szeretnél táncolni és fejlődni egy kihívásokkal teli szuper workshop keretein belül, ahol egy pozitív, vidám közösség és egy kiváló szakmai oktató segít Téged a táncos utadon! Várunk sok szeretettel a workshopra! 🙂

az 115Official edzés metodika alapítója, az Exatlon Hungary 2020-as versenyének kihívó versenyzője, a 2021-es szezon edzője

Ádám lesz az, aki kihozza belőled a maximumot testileg lelkileg egyaránt. Órái alatt nem csak kilépsz a komfortzónádból, hanem megtapasztalod, hogy mire is vagy képes valójában. Hihetetlen élmény!

Több éve készít fel csoportokat és formációkat hazai, és nemzetközi versenyekre egyaránt. A koreográfusi szerepek mellett aktív versenyző még, láthattátok már szólóban és csoportban is a színpadon, és a performance rendezvények mellett freestyle battle-ökön is össze futhattatok vele. Rengeteg világhírű prezentertől, táncostól tanult már az évek során, rendszeresen workshopokon és tánctáborokban fejleszti magát. Volt már a horvátországi BeatCamp-en, az olaszországi HyperWeek-en, Sorrento-ban a House Dance Europe-on, több alkalommal Amsterdam-ban a Summer Dance Forever rendezvényén, workshopon Bécsben, Pozsonyban, Prágában, Londonban, Eindhovenben is. Fontosnak tartja az urban stílusok alapjainak ismeretét, a kultúrák tiszteletét, és ezek mellett a művészi szabadságot, az egyediséget és az önmegvalósítást a tánc által.

10 éve készít fel csapatokat hazai és nemzetközi versenyekre illetve még ő maga is aktív versenyző. Amita Díjas és Connector Dance Fest Díjas koreográfus, valamint szóló kategóriában Országos Bajnok a Hip-Hop Unite Hungary verseny sorozaton. Számos itthoni és külföldi koreográfustól tanult már, nagyon fontosnak tartja a folymatos önképzést, hogy mindig a lehető leghitelesebben adhassa át az elsajátított tudást tanítványainak. Tagja az NDC Dreamers formációjának, akik számos csodás tánccal ajándékoztak meg minket az évek során. Nagyon fontosnak tartja, hogy a tánc során ne csak mozdulatok, hanem érzések is felszínre kerüljenek, melyekkel hathatunk az emberekre.

táncos – táncoktató.

Gergő elsősorban a hiphop stílusokkal dolgozik, ám folyamatosan bővíti repertoárját, kreatív munkáiban a hiphop, a fúziós hastánc és egyéb stílusok kapcsolódási pontjait kutatja. A József Attila Színházban ad elő rendszeresen. Amikor épp nem táncol, zenét szerez és szöveget ír zenekarának, ahol gitáron és zongorán játszik. Sokan a mai napig MJ-imitátorként ismerik. Sokoldalú, a folyamatos megújulást zászlajára tűző művész.

Lételeme a mozgás, a tánc, imád kilépni a komfortzónájából. Számos stílussal, műfajjal foglalkozik: kortárs-moderntánc, jazz, divattáncok, akrobatika, jóga stb. Legfőbb célja a tudatos testhasználatra nevelés. Tünci egy vérbeli pedagógus, munkásságával olyan alapot és versenyképes tudást biztosít tanítványainak, amellyel nem csak a tánc szeretetét tudja kialakítani és megerősíteni, de el is tudja indítani őket a pályán. Több tanítványa már profi táncosként vagy pedagógusként dolgozik Magyarországon. Táncóráin hatalmas élmény részt venni, hiszen az a tréningtől a koreográfiáig mesterien felépített, és igazán emberközpontú.

Norbi egyben táborunk megálmodója is. Általa fogtok képet kapni arról, hogy miként tudtok többé válni egyetlen táncstílusnál, és hogyan tudtok magatokba szívni, valamint ötvözni mindent, amit csak imádtok a táncban.

Több mint 20 éve foglalkozik tanítással. Célja, hogy Te is megtapasztald, milyen is az, amikor nem korlátoz semmi a táncban, és teljesen önmagad lehetsz, miközben gyakorolsz.