Járasd CSÚCSRA a tánctudásod!

Egész napos, intenzív táncos workshop

2022. október 22.

A WOW Dance Day egy INTENZÍV egész napos táncos workshop, ahol arra helyezzük a hangsúlyt, hogy a tánc segítségével feszegessük a határainkat és megtapasztaljuk, hogy sokkal többre vagyunk képesek, mint gondoltuk. A kiváló szakmai oktatóink abban fog segíteni, hogy ezen a workshopon és utána is kihozhasd magadból bármikor a maximumot a tánctechnika, a koreók, az erősítés és a nyújtás egysége által.

Kukkants bele előző workshopjaink hangulatába:
Play Video
Play Video
Járasd csúcsra a tánctudásod!

Tanulj, FEJLŐDJ, inspirálódj egy kihívásokkal teli szuper INTENZÍV workshopon, pozitív vidám KÖZÖSSÉGBEN, KIVÁLÓ szakmai oktatók segítségével.

Neked való
ez az egész napos workshop, ha:

jártál már moderntánc, kortárs vagy hiphop táncórán

teljesen más stílusban táncoltál eddig, de nyitott vagy arra, hogy újat tanulj

eddig még nem sokat táncoltál, de kellően kitartó vagy ahhoz, hogy felvedd a tempót

nem hátrálsz meg a kihívásoktól

mersz a komfortzónádból kilépni és feszegetni saját határaidat

végtelenül sokat akarsz fejlődni

szeretnél elvárások nélkül foglalkozni a tánccal, bármilyen szinten is vagy most

alázattal állsz a tánchoz és önmagad fejlődéséhez

Magadra ismertél?

Gyere el és táncoljunk egy szuper-jót együtt!

Siess, a résztvevők száma LIMITÁLT!

Tanári csapat és program
Kiktől fogsz tanulni?
Varga Norbert

a W.O.W. of dance táncos közösség alapítója, a KORTÁRS-HIPHOP táncstílus első képviselője Magyarországon.

Rostás Csilla

az NDC egyik vezetője, koreográfusa és tanára.

Gálné Schiszler Tünde

Tánc-,óvó- és tanítópedagógus, a 17 éves Európa bajnoki címmel rendelkező First Step Dance Club alapítója és vezetője.

Deres Ádám

az 115Official edzés metodika alapítója, az Exatlon Hungary 2020-as versenyének kihívó versenyzője

Program:

Hamarosan...

Fontos infók

A worksop ára:

Minden órán való részvétellel:

8.900 Ft

Helyedet a részvételi díj befizetésével tudod biztosítani!

További részvételi opciók:

Óradíj: 2.500 Ft

Egy órán való részvétel

Időpont és helyszín

1076 Bp, Garay u. 2. | Garay Dance Corner (Garay u. és Rottenbiller u. sarok, bejárat a Garay u. felől.)

A résztvevők száma LIMITÁLT, Regisztrálj MOST!

Ahhoz, hogy minden órán kényelmesen elférjünk, betarthassuk a járvány helyzet előírásait és az órák adottságait figyelembe véve minden résztvevőnknek jusson megfelelő mennyiségű hely a teremben, valamint figyelem a tanárok részéről, ezért 25 főben maximalizáltuk a résztvevők számát. Csapj le a helyedre mihamarabb!

Regisztráció

Mi fog történni miután regisztrálsz a workshopra?
1, Kapsz tőlünk egy visszaigazoló emailt, melyben tájékoztatunk a fizetési információkról.
2, A workshop díjának utalásos beérkezése, vagy személyes kifizetése után biztosítottá válik a helyed a workshopra.
3, A workshop időpontjáig még küldeni fogunk Neked információkat, amelyek nagyon hasznosak lesznek az egész esemény kapcsán. 
4, Találkozunk a workshopon 🙂

Mit hozz magaddal?

  • kényelmes sport öltözetben fogod magad a legjobban érezni
  • a tréninghez pamut zoknira, a koreóhoz sportcipőre is szükséged lesz
  • hozz magaddal vizet, esetleg törölközőt, polifoam-ot
  • a jókedvet és a motivációt mi adjuk Te csak gyere bátran és légy nyitott

Kérdésed van?
Bármilyen plusz infót szeretnél megtudni workshopunkkal kapcsolatban írj nekünk bátran – örömmel válaszolunk: [email protected]

Járasd csúcsra a tánctudásod!

Itt a helyed, ha szeretnél táncolni és fejlődni egy kihívásokkal teli szuper INTENZÍV workshop keretein belül, ahol egy pozitív, vidám közösség és kiváló szakmai oktatók segítenek, hogy sokkal jobb táncossá válj!

Várunk sok szeretettel a workshopra!

Deres Ádám

az 115Official edzés metodika alapítója, az Exatlon Hungary 2020-as versenyének kihívó versenyzője, a 2021-es szezon edzője

Ádám lesz az, aki kihozza belőled a maximumot testileg lelkileg egyaránt. Órái alatt nem csak kilépsz a komfortzónádból, hanem megtapasztalod, hogy mire is vagy képes valójában. Hihetetlen élmény!

Vas-Imre Norbert

a kaposvári NDC DANCEstudio™ egyik oktatója

Több éve készít fel csoportokat és formációkat hazai, és nemzetközi versenyekre egyaránt. A koreográfusi szerepek mellett aktív versenyző még, láthattátok már szólóban és csoportban is a színpadon, és a performance rendezvények mellett freestyle battle-ökön is össze futhattatok vele. Rengeteg világhírű prezentertől, táncostól tanult már az évek során, rendszeresen workshopokon és tánctáborokban fejleszti magát. Volt már a horvátországi BeatCamp-en, az olaszországi HyperWeek-en, Sorrento-ban a House Dance Europe-on, több alkalommal Amsterdam-ban a Summer Dance Forever rendezvényén, workshopon Bécsben, Pozsonyban, Prágában, Londonban, Eindhovenben is. Fontosnak tartja az urban stílusok alapjainak ismeretét, a kultúrák tiszteletét, és ezek mellett a művészi szabadságot, az egyediséget és az önmegvalósítást a tánc által.

Rostás Csilla

az NDC egyik vezetője, koreográfusa és tanára.

10 éve készít fel csapatokat hazai és nemzetközi versenyekre illetve még ő maga is aktív versenyző. Amita Díjas és Connector Dance Fest Díjas koreográfus, valamint szóló kategóriában Országos Bajnok a Hip-Hop Unite Hungary verseny sorozaton. Számos itthoni és külföldi koreográfustól tanult már, nagyon fontosnak tartja a folymatos önképzést, hogy mindig a lehető leghitelesebben adhassa át az elsajátított tudást tanítványainak. Tagja az NDC Dreamers formációjának, akik számos csodás tánccal ajándékoztak meg minket az évek során. Nagyon fontosnak tartja, hogy a tánc során ne csak mozdulatok, hanem érzések is felszínre kerüljenek, melyekkel hathatunk az emberekre.

Mészáros Gergő

táncos – táncoktató.

Gergő elsősorban a hiphop stílusokkal dolgozik, ám folyamatosan bővíti repertoárját, kreatív munkáiban a hiphop, a fúziós hastánc és egyéb stílusok kapcsolódási pontjait kutatja. A József Attila Színházban ad elő rendszeresen. Amikor épp nem táncol, zenét szerez és szöveget ír zenekarának, ahol gitáron és zongorán játszik. Sokan a mai napig MJ-imitátorként ismerik. Sokoldalú, a folyamatos megújulást zászlajára tűző művész.

Gálné Schiszler Tünde

Tánc-,óvó- és tanítópedagógus, a 17 éves Európa bajnoki címmel rendelkező First Step Dance Club alapítója és vezetője.

Lételeme a mozgás, a tánc, imád kilépni a komfortzónájából. Számos stílussal, műfajjal foglalkozik: kortárs-moderntánc, jazz, divattáncok, akrobatika, jóga stb. Legfőbb célja a tudatos testhasználatra nevelés. Tünci egy vérbeli pedagógus, munkásságával olyan alapot és versenyképes tudást biztosít tanítványainak, amellyel nem csak a tánc szeretetét tudja kialakítani és megerősíteni, de el is tudja indítani őket a pályán. Több tanítványa már profi táncosként vagy pedagógusként dolgozik Magyarországon. Táncóráin hatalmas élmény részt venni, hiszen az a tréningtől a koreográfiáig mesterien felépített, és igazán emberközpontú.

Varga Norbert

a W.O.W. of dance táncos közösség alapítója, a KORTÁRS-HIPHOP táncstílus első képviselője Magyarországon.

Norbi egyben táborunk megálmodója is. Általa fogtok képet kapni arról, hogy miként tudtok többé válni egyetlen táncstílusnál, és hogyan tudtok magatokba szívni, valamint ötvözni mindent, amit csak imádtok a táncban.