2020. júl. 27. - aug. 01.

Nap
Óra
Perc
Mp

Vácdukai Üdülő- és Rendezvényközpont

Tanulj, FEJLŐDJ, inspirálódj egy kihívásokkal teli szuper INTENZÍV tánctáborban, pozitív vidám KÖZÖSSÉGBEN, KIVÁLÓ szakmai oktatók segítségével.

ELEGET ÜLTÜNK MÁR OTTHON - ITT AZ IDEJE VÉGRE TÁNCOLNI EGYET!

Az elmúlt hónapokban történtek egyre jobban felerősítették, hogy mennyire szükségünk van a táncra, az élményekre és az emberi kapcsolatokra. Itt az ideje, hogy találkozzunk és együtt fejlődjünk. Táborunkban 100%-ig biztonságosan és az óvintézkedéseket betartva fogjuk fogadni a résztvevőket, mindenkit megfelelően tájékoztatunk majd, odafigyelve az előírásokra.

A WOW Summer Dance Camp egy INTENZÍV tánctábor, ahol arra helyezzük a hangsúlyt, hogy megtanuld ötvözni a táncstílusokat, legyen a tánchoz megfelelő izomzatod és állóképességed, tudj egészségesen lazítani nyújtani, és mindemellett motivált legyél a tanulásra és fejlődésre. 

Célunk,

hogy tánctáborunkban egy pozitív motiváló közösség részese lehess, táncosként pedig sokoldalú képzést, szuper feltöltődést, INTENZÍV fejlődést, felejthetetlen élményt biztosítsunk számodra.

Íme 4 dolog ami szuper fontos ahhoz hogy

jó táncossá válj 2020-ban:

1, Tréning

Sokan félreértik a tréning fogalmát a tánc világában. A tréningezés nem egyenlő a gyakorlással, vagy stílus gyakorlatok tanulásával. A tánctréningek, főleg amelyeket a moderntánc (art jazz, Limón és Graham technika stb) órák alkalmával sajátíthatsz el 1-1 komplex gyakorlatsorból állnak, amelyek alap, tánctechnikai szinten fejlesztik a táncost. A tánctréning folyamatos végzése eredményezi azt a típusú fejlődést, amely által nem csak stílus irányzatok (mint pl. a popping) technikáit tudod majd könnyebben elsajátítani, hanem a tested átformálódik általa. Igazi táncos test tudatot épít számodra! Egy igazán komplex és hasznos tánctréninget tanítunk Neked, amelynek gyakorlása már a tábor ideje alatt is látható eredményeket mutat majd számodra.

Egyszerűen azt fogod érezni a végére, hogy … WOW, erre pár napja még nem voltam képes.

2, Erősítés

Több ez a fogalom, mint néhány fekvőtámasz, vagy felülés – mert itt most nem erről van szó. A funkcionális, illetve a saját testsúlyos erősítés adja meg a testednek azt a tónust, amely által igazán működtetni tudod majd a tánc mozdulatokat. Megfelelő izomzat, állóképesség nélkül kontrollálatlanok maradnak a mozdulataid és görcsössé, erőltetetté válik a tánc. Kiemelten fontos, hogy mindezt szakszerűen tudd kivitelezni, ugyanis tapasztalatunk szerint az iskolai tornaórákon ezt helytelenül kaptad meg. 

Erősítő edzéstervünkkel felkészítünk arra, hogy ne csak agyban, hanem testben is felkészült legyél, mindemellett egészséges, jól működő izomzatod legyen a tánchoz.

3, A táncstílusok ötvözése

Az évek során rengetek, szinte minden táncstílust kipróbáltunk. A táncstílusok szerteágazó ismerete, és azoknak ötvözése egy teljesen új világot nyitott számunkra, mint táncos és oktató. Egyszerűen megszűnik az a fogalom, hogy táncstílus. Megszólal egy zene, és Te nem egy táncstílust kezdesz el rá táncolni. Olyan kapcsolódási pontokat tanulhatsz majd meg táborunk alatt, amellyel később bármilyen táncórán, bárkitől, bármit képes leszel megtanulni. Sőt mi több ezt tudni fogod rendszerezni, ötvözni, és felhasználni. 

Olyan koreográfiákat tanítunk meg Neked, amely által mindez lehetségessé válik a gyakorlatban is.

4, Streching

Ez véleményünk szerint a legkényesebb téma.
Nagyon kevés táborban, vagy táncórán jártam, ahol szakszerűen és komolyan vették volna ezt a témakört…ahol igen, az főleg a klasszikus balett és moderntánc világa volt. Fontos tudnod, hogy minden táncóra után kötelességed nyújtani, hiszen ha nem teszed, akkor évek múlva a tested jelezni fog fájdalmak formájában – Te pedig a táncot hibáztatod majd érte. Holott nem a tánc a felelős a későbbi fájdalmakért, hanem a szakszerű streching hiánya. Olyan gyakorlatokat sajátíthatsz majd el, amelyek nem csak lenyugtatják, vagy lazítják a testedet egy intenzív mozgás után, hanem 

felkészítenek a spárgázásra, és más “laza” elemek kivitelezésére is.

+1 Improvizáció

Az elmúlt hónapok megtanítottak minket arra, hogy akkor tudjuk csak fenntarthatóvá tenni az életünket, ha bátran merünk belevágni dolgokba, és ha improvizálunk. Olyan gyakorlatokat és technikákat tanulhatsz meg, amely az életed minden területére hatással lehet, könnyen tudsz általa nehezebb helyzeteket is kezelni. 

Az improvizáció megtanít követni a belső hangodat, és minden helyzetben helyes döntést hozni.

Miért éri meg eljönnöd

a WOW Summer Dance Camp-re?

Táborunk végére szemmel láthatóan jobb táncossá válsz majd

Használható gyakorlati tudást kapsz tőlünk érthető hétköznapi nyelven

Az óratípusok vezetői szakemberek a témában, tehát bármikor kérdezhetsz és szert tehetsz igazán hasznos személyre szabott infókra

Egy pozitív vidám közösség részeként tölthetsz el 6 napot, garantált a feltöltődés

A tánc mellett jókedv, klassz programok, és ajándék is vár Téged

2 hónap korlátozás után megérdemled hogy végre szabadon táncolhass és kihozd magadból a maximumot

Neked való mindez?

Igen:

ha KEZDŐ vagy azért, mert egy hét alatt rengeteget fejlődhetsz, megalapozhatod a tudásod és egy hihetetlenül erős motivációt, valamint kiváló szakmai támogatást kapsz a tovább fejlődésedhez. Kérdezhetsz, kérhetsz segítséget, kaphatsz visszajelzést személyre szabottan. Mi is elkezdtük valamikor és ezért tudjuk, hogy milyen fontos ez számodra.

Igen:

ha HALADÓ / profi vagy azért, mert a végeláthatatlan tanulás határozza meg az igazi táncos jellemét. Minden egyes óra alázatra és profizmusra nevel ezen a szinten. Új irányok felé fejlesztheted a tudásod és sokoldalúbb táncossá válhatsz.

Igen:

ha eddig csak EGYETLEN stílusban voltál otthon azért, mert garantáltan hozzátesz majd az összes edzés ahhoz, hogy az általad képviselt és imádott táncstílust egy újabb szintre feljeszd magadban. Hiphop-os, kortárs-modern táncos, hastáncos, vagy bármilyen más stílust képviselő is legyél, egy szuper élményben lesz részed nálunk. Kibontakoztathatod a saját stílusodat, vagy megtapasztalhatod, hogy milyen is az, ha az eddig tanult táncot valami mással ötvözöd – izgalmas lesz! 🙂

Siess, a résztvevők száma LIMITÁLT!

Tanári csapat

Kiktől fogsz tanulni?

Varga Norbert

a W.O.W. of dance táncos közösség alapítója, a KORTÁRS-HIPHOP táncstílus első képviselője Magyarországon.

Norbi egyben táborunk megálmodója is. Általa fogtok képet kapni arról, hogy miként tudtok többé válni egyetlen táncstílusnál, és hogyan tudtok magatokba szívni, valamint ötvözni mindent, amit csak imádtok a táncban.

Deres Ádám

az 115Official edzés metodika alapítója, az Exatlon Hungary 2020-as versenyének kihívó versenyzője

Ádám lesz az, aki kihozza belőled a maximumot testileg lelkileg egyaránt. Órái alatt nem csak kilépsz a komfortzónádból, hanem megtapasztalod, hogy mire is vagy képes valójában. Hihetetlen élmény!

Vellai Krisztina

légtornász, streching expert

Kriszti az elmúlt években olyan tapasztalatokra tett szert, amelyeket szó szerint MINDEN táncosnak át kellene adnia a világon. Halál közeli élmények, és az onnan történő újjáépülés, egy hihetetlenül veszélyes szakma kiválóságaként. Megtanulhatod tőle mindazt ami ahhoz kell, hogy egy igazán bátor és végtelenül laza táncos legyél.

Mészáros Gergő

táncos – táncoktató.

Gergő elsősorban a hiphop stílusokkal dolgozik, ám folyamatosan bővíti repertoárját, kreatív munkáiban a hiphop, a fúziós hastánc és egyéb stílusok kapcsolódási pontjait kutatja. A József Attila Színházban ad elő rendszeresen. Amikor épp nem táncol, zenét szerez és szöveget ír zenekarának, ahol gitáron és zongorán játszik. Sokan a mai napig MJ-imitátorként ismerik. Sokoldalú, a folyamatos megújulást zászlajára tűző művész.

Rostás Csilla

az NDC egyik vezetője, koreográfusa és tanára.

10 éve készít fel csapatokat hazai és nemzetközi versenyekre illetve még ő maga is aktív versenyző. Amita Díjas és Connector Dance Fest Díjas koreográfus, valamint szóló kategóriában Országos Bajnok a Hip-Hop Unite Hungary verseny sorozaton. Számos itthoni és külföldi koreográfustól tanult már, nagyon fontosnak tartja a folymatos önképzést, hogy mindig a lehető leghitelesebben adhassa át az elsajátított tudást tanítványainak. Tagja az NDC Dreamers formációjának, akik számos csodás tánccal ajándékoztak meg minket az évek során. Nagyon fontosnak tartja, hogy a tánc során ne csak mozdulatok, hanem érzések is felszínre kerüljenek, melyekkel hathatunk az emberekre.

Király Béla

Koreográfus, Nemzetközi prezenter és nemzetközi pontozó bíró

Béla pályafutását sportaerobiccal kezdte, amiben Világkupa győztes és többszörös Magyar Bajnok.  A nemzetközi ranking élén versenyezte be a világot. Egy sérülésnek köszönhetően jött az életébe a tánc, ahol végérvényesen eldőlt, hogy ez a világ, amit képviselni szeretne! Alkotni, adni, munkájával örömet okozni másoknak. Showtánc Világbajnok több alkalommal és a koreográfiáit számos díjjal jutalmazták már! Unity for Passion Dance Fest versenysorozat megálmodója, amire nagyon büszke és hiszi hogy ez a rendszer utat fog törni magának a táncversenyek piacán. Fontos számára, hogy a táncosokat különböző tréningekkel szinten tartsa és hogy tudása legjavát átadja az embereknek. Akik ismerik Bélát azt mondják róla, hogy kedves gyilkos 🙂 Azt hiszem ezt mindent elárul! Koreográfiákban keresi a kihívást, keresi a mozdulatok mondanivalóját és minden esetben élménydús koreográfiák jellemzik a munkáját! 

Az órák, programok:

FONTOS INFÓK

A tábor ára:

Étkezés és szállás: 35.000 Ft

Részvételi díj: 33.000 Ft

Összesen: 68.000 Ft

Helyedet a Részvételi díj befizetésével tudod biztosítani!

További részvételi opciók:

Napdíj: 7.500 Ft

Szállás és étkezés nélkül

Étkezésre és szállásra vonatkozó egyedi igényeket ki tudunk szolgálni napidíjas résztvevőink számára - érdeklődj üzenetben!

Sátorhely: 600 Ft / fő / éj

Mit tartalmaz ez az ár:

AJÁNDÉK minden táborozónak:

2020. júl. 27. - aug. 01.

Nap
Óra
Perc
Mp

Vácdukai Üdülő- és Rendezvényközpont

A helyszín Budapesttől 30 km-re, Vác közelében található. Tömegközlekedéssel Budapestről rendkívül könnyen megközelíthető, a busz a kapuval szemben áll meg.

Válj egy hét alatt SOKKAL JOBB táncossá!

Itt a helyed, ha szeretnél nyáron is táncolni és fejlődni egy kihívásokkal teli szuper INTENZÍV táborban, ahol egy pozitív, vidám közösség és kiváló szakmai oktatók segítenek, hogy sokkal jobb táncossá válj!

A résztvevők száma LIMITÁLT, Regisztrálj MOST!

Regisztráció

Mi fog történni miután regisztrálsz a táborra?
1, Kapsz tőlünk egy visszaigazoló emailt, melyben tájékoztatunk a fizetési információkról.
2, A tábor ~50%-ának utalásos beérkezése, vagy személyes kifizetése után biztosítottá válik a helyed táborunkra.
3, A tábor időpontjáig még küldeni fogunk Neked információkat, amelyek nagyon hasznosak lesznek az egész esemény kapcsán. 
4, Találkozunk a táborban 🙂

Kérdésed van?
Bármilyen plusz infót szeretnél megtudni táborunkkal kapcsolatban írj nekünk bátran – örömmel válaszolunk. Használd a lenti CHAT funkciót!

Hozd ki magadból a maximumot, fejlődj a tánc segítségével!

Itt a helyed, ha szeretnél nyáron is táncolni és fejlődni egy kihívásokkal teli szuper INTENZÍV tánctáborban, ahol egy pozitív, vidám közösség és kiváló szakmai oktatók segítenek, hogy sokkal jobb táncossá válj!

Várunk nagyon sok szeretettel!