wow summer dance camp

KORTÁRS-HIPHOP tánctábor

2023. júl. 24.-28.

info
A WOW Summer Dance Camp egy INTENZÍV tánctábor,  

ahol arra helyezzük a hangsúlyt, hogy megismerd a kortárs / hiphop táncstílusokat és megtanuld ötvözni őket, legyen a tánchoz megfelelő izomzatod és állóképességed, tudj egészségesen lazítani nyújtani, és mindemellett motivált legyél a tanulásra és fejlődésre.

Célunk, hogy tánctáborunkban egy pozitív motiváló közösség részese lehess, táncosként pedig sokoldalú képzést, szuper feltöltődést, INTENZÍV fejlődést, felejthetetlen élményt biztosítsunk számodra.

Tanulj, FEJLŐDJ, inspirálódj egy kihívásokkal teli szuper INTENZÍV tánctáborban, pozitív vidám KÖZÖSSÉGBEN, KIVÁLÓ szakmai oktatók segítségével.

Íme 4+1 dolog ami fontos ahhoz, hogy

SZUPER táncos élményben legyen részed idén nyáron:

Tréning

A tánctréningek, főleg amelyeket a moderntánc (art jazz, Limón és Graham technika stb.) órák alkalmával sajátíthatsz el 1-1 komplex gyakorlatsorból állnak, amelyek alap, tánctechnikai szinten fejlesztik a táncost. A tánctréning folyamatos végzése eredményezi azt a típusú fejlődést, amely által nem csak stílus irányzatok (mint pl. a popping) technikáit tudod majd könnyebben elsajátítani, hanem a tested átformálódik általa. Igazi táncos test tudatot épít számodra! Komplex és hasznos tánctréningeket tanítunk Neked, amelynek gyakorlása már a tábor ideje alatt is látható eredményeket mutat majd számodra.

Egyszerűen azt fogod érezni a végére, hogy … WOW, erre pár napja még nem voltam képes.

1,

2,

Dance Fitness Workout

A funkcionális, illetve a saját testsúlyos erősítés adja meg a testednek azt a tónust, amely által igazán működtetni tudod majd a tánc mozdulatokat. Megfelelő izomzat, állóképesség nélkül kontrollálatlanok maradnak a mozdulataid és görcsössé, erőltetetté válik a tánc. Kiemelten fontos, hogy mindezt szakszerűen tudd kivitelezni, ugyanis tapasztalatunk szerint az iskolai tornaórákon ezt helytelenül kaptad meg. 

Eddz úgy, mint egy táncos, szerezd meg a tánchoz szükséges izomzatot, állóképességet. A saját testsúlyos edzést ötvözzük a tánccal, zenére megkoreografált gyakorlatok segítségével.

A táncstílusok ötvözése

A táncstílusok ötvözése egy teljesen új világot nyit számunkra. Egyszerűen megszűnik az a fogalom, hogy táncstílus. Megszólal egy zene, és Te nem egy táncstílust kezdesz el rá táncolni. Olyan kapcsolódási pontokat tanulhatsz majd meg táborunk alatt, amellyel később bármilyen táncórán, bárkitől, bármit képes leszel megtanulni. Sőt mi több ezt tudni fogod rendszerezni, ötvözni, és felhasználni. 

Olyan koreográfiákat tanítunk meg Neked, amely által mindez lehetségessé válik a gyakorlatban is.

3,

4,

Streching

Fontos tudnod, hogy minden táncóra, vagy bármilyen mozgásforma gyakorlása után kötelességed nyújtani, hiszen ha nem teszed, akkor évek múlva a tested jelezni fog fájdalmak formájában – Te pedig a táncot hibáztatod majd érte. Holott nem a tánc a felelős a későbbi fájdalmakért, hanem a szakszerű streching hiánya. Olyan gyakorlatokat sajátíthatsz majd el, amelyek lenyugtatják, vagy lazítják a testedet egy intenzív mozgás után.

A hosszútávú egészséges mozgás alapja az, hogy testünkre fokozottan odafigyelünk és foglalkozunk vele, mert csak egy van belőle. Ezért nyújtás nélkül nem engedünk haza.

+1

Improvizáció & partnering

Mi abban hiszünk, hogy úgy tudjuk csak fenntarthatóvá tenni az életünket, ha bátran merünk belevágni dolgokba, és ha improvizálunk. Olyan gyakorlatokat és technikákat tanulhatsz meg, amely az életed minden területére hatással lehet, könnyen tudsz általa nehezebb helyzeteket is kezelni. Az improvizáció megtanít követni a belső hangodat, és minden helyzetben helyes döntést hozni. Valamint az sem hanyagolható el, hogy egyes helyzetekben tudj segítséget kérni, együttműködni másokkal – erre lesz kiváló a partnering, amely segítségével megtapasztalhatod a kontakt tánc szépségét.

Ez a 4+1 összetevő alkotja táborunk koncepcióját, és mindezt egy nagyon családias hangulatban élheted át. Lehetsz kezdő, vagy akár haladó, úgy alkottuk meg ezt az eseményt, hogy megtalálhasd a számításodat! 

Miért éri meg eljönnöd

a WOW Summer Dance Camp-re?  
Megérdemled, hogy kiszakadj a hétköznapokból, és önmagad fejlődését, feltöltődését helyezd előtérbe!
Gifts
De ez még nem minden, értékes ajándékok várnak Rád! 
You said
Ezt mondják a tábor résztvevői... 
Play Video
Zajácz Erika

Nincs ott a hétköznapi monotonítás, kiszakadhatsz a megunt hétköznapokból úgy, hogy közben azt csinálhatod egész nap, amit a legjobban szeretsz! Táncolhatsz!

Sebők Flóra

Mikor azt érzed, hogy nem tudsz tovább menni, ez a tábor (az emberek benne) elhitetik veled, hogy mégis van még energiád, és ezért tovább tudsz menni. És ezzel nagyon durván átlépsz a saját határaidon. Segítenek, de neked kell megtenned az utolsó utáni lépést, hogy valóban fejlődni tudj! Szenvedni fogsz, de mégis imádni fogod minden egyes percét!!! Nehéz ezt elhinni, de te is ezt fogod mondani, ha túl vagy rajta.

Lövei Laura

A sokszínű oktatás mellett hajlékonyságunkat és erőnlétünket fejlesztő órák is vannak, ezek pedig elengedhetetlenek egy táncos számára. Ráadásul persze rendkívül családias a hangulat, nincsen szintkülönbség tanár és diák között, kölcsönös tisztelet annál inkább.

Varga Flóra

Nem lesz könnyű, de nem is kell annak lennie, hiszen a határaink feszegetése sosem az. A hét végére büszke leszel magadra, hogy végig tudtad csinálni, és magad sem fogod elhinni, mennyit tudtál ilyen rövid idő alatt fejlődni!

Neked való mindez?

Igen

ha KEZDŐ vagy azért, mert egy hét alatt rengeteget fejlődhetsz, megalapozhatod a tudásod és egy hihetetlenül erős motivációt, valamint kiváló szakmai támogatást kapsz a tovább fejlődésedhez. Kérdezhetsz, kérhetsz segítséget, kaphatsz visszajelzést személyre szabottan. Mi is elkezdtük valamikor és ezért tudjuk, hogy milyen fontos ez számodra.

Igen

ha HALADÓ / profi vagy azért, mert a végeláthatatlan tanulás határozza meg az igazi táncos jellemét. Minden egyes óra alázatra és profizmusra nevel ezen a szinten. Új irányok felé fejlesztheted a tudásod és sokoldalúbb táncossá válhatsz.

Igen

ha eddig csak EGYETLEN stílusban voltál otthon azért, mert garantáltan hozzátesz majd az összes edzés ahhoz, hogy az általad képviselt és imádott táncstílust egy újabb szintre feljeszd magadban. Hiphop-os, kortárs-modern táncos, vagy bármilyen más stílust képviselő is legyél, egy szuper élményben lesz részed nálunk. Kibontakoztathatod a saját stílusodat, vagy megtapasztalhatod, hogy milyen is az, ha az eddig tanult táncot valami mással ötvözöd – izgalmas lesz! 🙂

Siess, a résztvevők száma LIMITÁLT!

Teachers
Kiktől fogsz tanuni? 

Varga Norbert

Táborunk megálmodója és vezetője. A W.O.W. of dance táncos közösség alapítója, a KORTÁRS-HIPHOP táncstílus első képviselője Magyarországon.

Gálné Schiszler Tünde

Tánc-,óvó- és tanítópedagógus, a 19 éves Európa bajnoki címmel rendelkező First Step Dance Club alapítója és vezetője.

Rostás Csilla

Az NDC egyik vezetője, koreográfusa és tanára.

Vas-Imre Norbert

A kaposvári NDC DANCEstudio™ egyik oktatója

Gódi Péter

Táncos, fitness instruktor

Program
Órák, és programok 
A program még nem teljes...folyamatosan bővítjük 🙂
Prices & Location

Fontos infók

A tábor ára:

124.900 Ft

Helyedet a részvételi díj 50%-ának befizetésével tudod biztosítani!

További részvételi opciók:

Szállás és étkezés nélkül

Érdeklődj e-mailben a [email protected] címen!

2023. júl. 24.-28.

Vácdukai Üdülő- és Rendezvényközpont

A helyszín Budapesttől 30 km-re, Vác közelében található. Tömegközlekedéssel Budapestről rendkívül könnyen megközelíthető, a busz a kapuval szemben áll meg.

Mit tartalmaz ez az ár:

Válj egy hét alatt SOKKAL JOBB táncossá!

Itt a helyed, ha szeretnél nyáron is táncolni és fejlődni egy kihívásokkal teli szuper INTENZÍV táborban, ahol egy pozitív, vidám közösség és kiváló szakmai oktatók segítenek, hogy sokkal jobb táncossá válj!

A résztvevők száma LIMITÁLT, Regisztrálj MOST!

Registration
Regisztráció 
Mi fog történni miután regisztrálsz a táborra?

1, Kapsz tőlünk egy visszaigazoló emailt, melyben tájékoztatunk a fizetési információkról.

2, A tábor 50%-ának utalásos beérkezése, vagy személyes kifizetése után biztosítottá válik a helyed táborunkra.

3, A tábor időpontjáig még küldeni fogunk Neked információkat, amelyek nagyon hasznosak lesznek az egész esemény kapcsán. 

4, Találkozunk a táborban 🙂

Kérdésed van?
Bármilyen plusz infót szeretnél megtudni táborunkkal kapcsolatban írj nekünk bátran a [email protected] email címre – örömmel válaszolunk.

A regisztráció nem jár azonnali fizetési kötelezettséggel!

Hozd ki magadból a maximumot, fejlődj a tánc segítségével!

Itt a helyed, ha szeretnél nyáron is táncolni és fejlődni egy kihívásokkal teli szuper INTENZÍV tánctáborban, ahol egy pozitív, vidám közösség és kiváló szakmai oktatók segítenek, hogy sokkal jobb táncossá válj! Várunk nagyon sok szeretettel!

Norbi egyben táborunk megálmodója is. Általa fogtok képet kapni arról, hogy miként tudtok többé válni egyetlen táncstílusnál, és hogyan tudtok magatokba szívni, valamint ötvözni mindent, amit csak imádtok a táncban.

Több mint 20 éve foglalkozik tanítással. Célja, hogy Te is megtapasztald, milyen is az, amikor nem korlátoz semmi a táncban, és teljesen önmagad lehetsz, miközben gyakorolsz.

Lételeme a mozgás, a tánc, imád kilépni a komfortzónájából. Számos stílussal, műfajjal foglalkozik: kortárs-moderntánc, jazz, divattáncok, akrobatika, jóga stb. Legfőbb célja a tudatos testhasználatra nevelés. Tünci egy vérbeli pedagógus, munkásságával olyan alapot és versenyképes tudást biztosít tanítványainak, amellyel nem csak a tánc szeretetét tudja kialakítani és megerősíteni, de el is tudja indítani őket a pályán. Több tanítványa már profi táncosként vagy pedagógusként dolgozik Magyarországon. Táncóráin hatalmas élmény részt venni, hiszen az a tréningtől a koreográfiáig mesterien felépített, és igazán emberközpontú.

10 éve készít fel csapatokat hazai és nemzetközi versenyekre illetve még ő maga is aktív versenyző. Amita Díjas és Connector Dance Fest Díjas koreográfus, valamint szóló kategóriában Országos Bajnok a Hip-Hop Unite Hungary verseny sorozaton. Számos itthoni és külföldi koreográfustól tanult már, nagyon fontosnak tartja a folymatos önképzést, hogy mindig a lehető leghitelesebben adhassa át az elsajátított tudást tanítványainak. Tagja az NDC Dreamers formációjának, akik számos csodás tánccal ajándékoztak meg minket az évek során. Nagyon fontosnak tartja, hogy a tánc során ne csak mozdulatok, hanem érzések is felszínre kerüljenek, melyekkel hathatunk az emberekre.

Több éve készít fel csoportokat és formációkat hazai, és nemzetközi versenyekre egyaránt. A koreográfusi szerepek mellett aktív versenyző még, láthattátok már szólóban és csoportban is a színpadon, és a performance rendezvények mellett freestyle battle-ökön is össze futhattatok vele. Rengeteg világhírű prezentertől, táncostól tanult már az évek során, rendszeresen workshopokon és tánctáborokban fejleszti magát. Volt már a horvátországi BeatCamp-en, az olaszországi HyperWeek-en, Sorrento-ban a House Dance Europe-on, több alkalommal Amsterdam-ban a Summer Dance Forever rendezvényén, workshopon Bécsben, Pozsonyban, Prágában, Londonban, Eindhovenben is. Fontosnak tartja az urban stílusok alapjainak ismeretét, a kultúrák tiszteletét, és ezek mellett a művészi szabadságot, az egyediséget és az önmegvalósítást a tánc által.

A rendszeres erősítő és kardió gyakorlatok hamar nagy változást hoztak az életébe, később a Just Dance-el, azaz a tánc segítségével tette izgalmasabbá a napi mozgást. A magyar Országos Just Dance Bajnoki cím, és egy Német országos Just Dance Party-n szerzett győzelem után döntötte el, hogy komolyabb szinten szeretne táncolni, edzeni. Így kezdett el Workshopokra járni, illetve 2019 óta rendszeresen látogatja a WOW of dance óráit, hogy tovább fejlessze és bővítse a mozgáskultúráját. Az óráit erősítő-, kardió-, nyújtó-gyakorlatok, valamint a tánc ötvözésére építi, mindezt persze anatómiai ismeretekkel gazdagítva, könnyen követhető, de kihívásokkal teli koreografált gyakorlatokatsorok formájában.

az 115Official edzés metodika alapítója, az Exatlon Hungary 2020-as versenyének kihívó versenyzője, a 2021-es szezon edzője

Ádám lesz az, aki kihozza belőled a maximumot testileg lelkileg egyaránt. Órái alatt nem csak kilépsz a komfortzónádból, hanem megtapasztalod, hogy mire is vagy képes valójában. Hihetetlen élmény!

táncos – táncoktató.

Gergő elsősorban a hiphop stílusokkal dolgozik, ám folyamatosan bővíti repertoárját, kreatív munkáiban a hiphop, a fúziós hastánc és egyéb stílusok kapcsolódási pontjait kutatja. A József Attila Színházban ad elő rendszeresen. Amikor épp nem táncol, zenét szerez és szöveget ír zenekarának, ahol gitáron és zongorán játszik. Sokan a mai napig MJ-imitátorként ismerik. Sokoldalú, a folyamatos megújulást zászlajára tűző művész.