2022. júl. 25.-30.

Ilyen volt a 2020-as és az idei tábor ... csekkold a videókat 🙂

2020.
2021.

Vélemények

a résztvevők szájából...

Nincs ott a hétköznapi monotonítás, kiszakadhatsz a megunt hétköznapokból úgy, hogy közben azt csinálhatod egész nap, amit a legjobban szeretsz! Táncolhatsz!

Zajácz Erika

A sokszínű oktatás mellett hajlékonyságunkat és erőnlétünket fejlesztő órák is vannak, ezek pedig elengedhetetlenek egy táncos számára. Ráadásul persze rendkívül családias a hangulat, nincsen szintkülönbség tanár és diák között, kölcsönös tisztelet annál inkább.

Lövei Laura

Nem lesz könnyű, de nem is kell annak lennie, hiszen a határaink feszegetése sosem az. A hét végére büszke leszel magadra, hogy végig tudtad csinálni, és magad sem fogod elhinni, mennyit tudtál ilyen rövid idő alatt fejlődni!

Varga Flóra

Mikor azt érzed, hogy nem tudsz tovább menni, ez a tábor (az emberek benne) elhitetik veled, hogy mégis van még energiád, és ezért tovább tudsz menni. És ezzel nagyon durván átlépsz a saját határaidon. Segítenek, de neked kell megtenned az utolsó utáni lépést, hogy valóban fejlődni tudj! Szenvedni fogsz, de mégis imádni fogod minden egyes percét!!! Nehéz ezt elhinni, de te is ezt fogod mondani, ha túl vagy rajta.

Sebők Flóra

Előregisztráció

Hozd ki magadból a maximumot, fejlődj a tánc segítségével!

Itt a helyed, ha szeretnél nyáron is táncolni és fejlődni egy kihívásokkal teli szuper INTENZÍV tánctáborban, ahol egy pozitív, vidám közösség és kiváló szakmai oktatók segítenek, hogy sokkal jobb táncossá válj!

Várunk nagyon sok szeretettel!