Először jársz nálunk?

Csatlakozz hozzánk pár egyszerű lépésben!
1. lépés 

Döntsd el, hogy melyik opciót választod!

A bérletek az adott hónapban érvényesek, nem vihetők át a következő hónapokra.

Első órád:
0 HUF
+ 2 ÓRÁT KAPSZ AJÁNDÉKBA​

Fizetés:
táncórák után lehetséges

11.200 HUF helyett
0 HUF
4 alkalmas bérlet

Felhasználható:
4 táncórára az adott hónapban

Legjobb ajánlat

22.400 HUF helyett
0 HUF
teljes havi bérlet

Felhasználható:
Minden táncórára az adott hónapban

2. lépés 

Regisztrálj a webes applikációnkba!

A saját webes felületünkön lehet órajegyet és bérletet igényelni, illetve bejelentkezni a táncórákra. Az applikáció regisztrációt igényel és utána ingyenesen használható minden WOW táncos számára.

3. lépés 

Jelentkezz be az első táncórádra!

Igényelj egy 1 alkalmas órajegyet, melyhez 2 táncóra ajándék számodra, hiszen először jársz nálunk. Majd jelentkezz is be az első órádra. Előtte az app-ban olvasd el a házirendet, hogy képbe kerülj a szokásainkkal kapcsolatban és tudd, hogy mire számíts.

Nyílt óra 

Február 01-én a Garay Dance Corner-ben

Legjobb alkalom a csatlakozásra, csekkold a részleteket a képre kattintva!

A táncóra felépítése 

tréning + erősítés, koreó, streching.

A kortárs-hiphop táncóra minden esetben egy kb. 30 perces tréning gyakorlatsorral kezdődik, amelyben a tánctechnikák ötvözése, és egy erősítő blokk is szerepet kap. A gyakorlatsort folyamatosan végezzük, tehát ha először jársz nálunk, akkor be kell kapcsolódnod és megtanulnod azt. Egyéntől függően 3-4 alkalom után már megjegyezhető a gyakorlatsor. A tréninget egy rövid streching zárja, ez után következik az órán az első szünet, amikor lehet inni. 

A tréninget követő ivószünet pár perce után máris a táncóra fő része, a koreográfia tanulás veszi kezdetét. Ezen a ponton lehet kérdezni az oktatótól, és valójában ez már egy kicsit köteltlenebb része az órának. Minden hónapban új koreót kezdünk tanulni, tehát az a legoptimálisabb, ha hónap elején csatlakozol az órához. Természetesen hónap közepén is nyitott a lehetőség a csatlakozásra, de akkor már nem fogunk tudni visszamenni az adott koreóban – ez esetben fel kell venned a tempót. A táncóra ezen szakaszán több kisebb ivószünet is szokott lenni.

A koreográfia tanulás után az óra legvégén egy 10-15 perces vezetett streching gyakorlatsor következik minden táncórán. Ezen ugyanúgy kötelező a részvétel, az óra szerves részét képezi. Ez által nyugtatjuk le a testünket az intenzív terhelés után, visszaáll a hétköznapi pulzusszám, és az izmok is visszakerülnek a megfelelő állapotba, megtartva őket egészségben hosszútávon.

Minden hónap végén, jellemzően az utolsó táncórán a tanult koreót felvesszük és kitesszük a YouTube csatornánkra. Nem kötelező részt venni a videóban és a forgatáson, de mi mindenképpen javasoljuk, hiszen nagyon jó buli és szuper dolog visszalátni mennyit fejlődtél, illetve felemelő érzés elmondani, hogy ilyenben is részt vettél.

Nézd meg, hogy milyen koreókat tanulhatsz nálunk!

Táncórai viselet 

Kényelmes edzőruha, pamutzokni, pulcsi, sportcipő.

  • Lányoknak leggings, ízléses top, felső, vagy póló.
  • Fiúknak rövid vagy hosszúnadrág, trikó vagy póló.
  • A cipő lehetőség szerint rugalmas edzőcipő legyen amely kényelmes és könnyű mozgást biztosít számodra, lehet Sansha tánc cipő is ízlés szerint.

A táncórára hozhatsz magaddal törölközőt, mert az intenzitás elég magas, szükség lehet rá.
Illetve hozz magaddal bőven innivalót is, lehetőség szerint szénsavmentes ásványvizet.

Mikor és hol? 
Szerda & péntek

19:00 - 20:30

Garay Dance Corner

1076 Bp. Garay u. 2.

Ismerkedjünk meg! 

Hello Varga Norbert vagyok,

én fogom tartani a táncórát! Közel 20 éve része az életemnek a tánc, és több mint 15 éve foglalkozom tanítással. A KORTÁRS-HIPHOP azért született meg bennem, mert imádom mindkét táncvilágot és számomra így együtt, a kettőt egybeolvasztva érvényesülnek igazán. Célom, hogy Te is megtapasztald, milyen is az, amikor nem korlátoz semmi a táncban, és teljesen önmagad lehetsz, miközben gyakorolsz.

Várlak sok szeretettel!

az 115Official edzés metodika alapítója, az Exatlon Hungary 2020-as versenyének kihívó versenyzője, a 2021-es szezon edzője

Ádám lesz az, aki kihozza belőled a maximumot testileg lelkileg egyaránt. Órái alatt nem csak kilépsz a komfortzónádból, hanem megtapasztalod, hogy mire is vagy képes valójában. Hihetetlen élmény!

Több éve készít fel csoportokat és formációkat hazai, és nemzetközi versenyekre egyaránt. A koreográfusi szerepek mellett aktív versenyző még, láthattátok már szólóban és csoportban is a színpadon, és a performance rendezvények mellett freestyle battle-ökön is össze futhattatok vele. Rengeteg világhírű prezentertől, táncostól tanult már az évek során, rendszeresen workshopokon és tánctáborokban fejleszti magát. Volt már a horvátországi BeatCamp-en, az olaszországi HyperWeek-en, Sorrento-ban a House Dance Europe-on, több alkalommal Amsterdam-ban a Summer Dance Forever rendezvényén, workshopon Bécsben, Pozsonyban, Prágában, Londonban, Eindhovenben is. Fontosnak tartja az urban stílusok alapjainak ismeretét, a kultúrák tiszteletét, és ezek mellett a művészi szabadságot, az egyediséget és az önmegvalósítást a tánc által.

10 éve készít fel csapatokat hazai és nemzetközi versenyekre illetve még ő maga is aktív versenyző. Amita Díjas és Connector Dance Fest Díjas koreográfus, valamint szóló kategóriában Országos Bajnok a Hip-Hop Unite Hungary verseny sorozaton. Számos itthoni és külföldi koreográfustól tanult már, nagyon fontosnak tartja a folymatos önképzést, hogy mindig a lehető leghitelesebben adhassa át az elsajátított tudást tanítványainak. Tagja az NDC Dreamers formációjának, akik számos csodás tánccal ajándékoztak meg minket az évek során. Nagyon fontosnak tartja, hogy a tánc során ne csak mozdulatok, hanem érzések is felszínre kerüljenek, melyekkel hathatunk az emberekre.

táncos – táncoktató.

Gergő elsősorban a hiphop stílusokkal dolgozik, ám folyamatosan bővíti repertoárját, kreatív munkáiban a hiphop, a fúziós hastánc és egyéb stílusok kapcsolódási pontjait kutatja. A József Attila Színházban ad elő rendszeresen. Amikor épp nem táncol, zenét szerez és szöveget ír zenekarának, ahol gitáron és zongorán játszik. Sokan a mai napig MJ-imitátorként ismerik. Sokoldalú, a folyamatos megújulást zászlajára tűző művész.

Lételeme a mozgás, a tánc, imád kilépni a komfortzónájából. Számos stílussal, műfajjal foglalkozik: kortárs-moderntánc, jazz, divattáncok, akrobatika, jóga stb. Legfőbb célja a tudatos testhasználatra nevelés. Tünci egy vérbeli pedagógus, munkásságával olyan alapot és versenyképes tudást biztosít tanítványainak, amellyel nem csak a tánc szeretetét tudja kialakítani és megerősíteni, de el is tudja indítani őket a pályán. Több tanítványa már profi táncosként vagy pedagógusként dolgozik Magyarországon. Táncóráin hatalmas élmény részt venni, hiszen az a tréningtől a koreográfiáig mesterien felépített, és igazán emberközpontú.

Norbi egyben táborunk megálmodója is. Általa fogtok képet kapni arról, hogy miként tudtok többé válni egyetlen táncstílusnál, és hogyan tudtok magatokba szívni, valamint ötvözni mindent, amit csak imádtok a táncban.

Több mint 20 éve foglalkozik tanítással. Célja, hogy Te is megtapasztald, milyen is az, amikor nem korlátoz semmi a táncban, és teljesen önmagad lehetsz, miközben gyakorolsz.