Online Studio

Tánctréning és koreó tanulás online

Mi az az Online Studio?

A W.O.W. of dance Online Studio egy 100%-ig ONLINE, folyamatosan bővülő  tanulói felület, ahol különböző tánctréningeket, tánctechnikákat, koreográfiákat tanulhatsz meg az otthonod kényelméből.

Az Online Studio ötlete a 2020-as Koronavírus járvány ideje alatt született meg, amikor a különböző korlátozások miatt számunkra, táncosok számára az egyetlen opció az maradt, hogy otthonról folytassuk a táncórákat. A lehetőségek ugyan korlátozottak voltak, de az ötleteink és kreativitásunk által egy szuper jól működő rendszer alakult ki a hétköznapi élő videós táncórákhoz. Ebben a helyzetben megragadta a figyelmünket az a kiváló lehetőség, hogy bárki számára elérhetővé tegyük a KORTÁRS-HIPHOP táncórákat. Ennek az ötletnek a tovább gondolása lett a WOW Online Studio, ahol már egy online tanulói felület is a rendelkezésetekre áll, visszanézhető, folyamatosan bővülő tartalommal.  

Az Online Studio Neked való,

A rendszer

Mit kapsz a Studio felületén keresztül?

Kitől fogsz tanulni?

Varga Norbert

A W.O.W. of dance alapítója, táncoktató, mentor és világbajnok produkciók koreográfusa

Én vezetem az Online Studio-t, velem fogsz minden alkalommal találkozni a videókban. Több mint 20 éves táncos tapasztalattal a hátam mögött tudlak segíteni, hogy otthon is ki tudd hozni magadból a maximumot a tánc segítségével. Nem sajnálom a tudást, tapasztalatot és motivációt a tanítványaimtól. 

Helytől és időtől függetlenül tudsz tőlünk tanulni, a közösségünkhöz tartozni ONLINE is.

Regisztráció

Mi fog történni, ha regisztrálsz a Studio-ba?

A WOW Online Studio egyelőre még Béta üzemmódban működik. Ez azt jelenti, hogy a regisztrációd után emailben fogsz kapni egy visszaigazolást a fizetési információkról, majd a sikeres befizetésed után egy újabb emailt küldünk Neked a belépési adatokkal.

Regisztráció

Hamarosan

A WOW Online Studio egyelőre még Béta üzemmódban működik. Egyelőre csak a WOW bérlet mellé lehet manuálisan megvásárolni a havi hozzáférést. Hamarosan elérhetővé tesszük mindenki számára a csatlakozási lehetőséget, addig is, ha szeretnél ONLINE táncórákra ellátogatni hozzánk, írj nekünk üzenetet a lenti Messenger funkció segítségével.

Várunk sok szeretettel az online tánctanulás világában!

Ha kérdésed vagy valami aggodalmad lenne az órával kapcsolatosan, nyugodtan keresd Varga Norbert táncoktatót…