Online Studio

Tánctréning és koreó tanulás online

Mi az az Online Studio?

A W.O.W. of dance Online Studio egy 100%-ig ONLINE, folyamatosan bővülő  tanulói felület, ahol különböző tánctréningeket, tánctechnikákat, koreográfiákat tanulhatsz meg az otthonod kényelméből.

Az Online Studio ötlete a 2020-as Koronavírus járvány ideje alatt született meg, amikor a különböző korlátozások miatt számunkra, táncosok számára az egyetlen opció az maradt, hogy otthonról folytassuk a táncórákat. A lehetőségek ugyan korlátozottak voltak, de az ötleteink és kreativitásunk által egy szuper jól működő rendszer alakult ki a hétköznapi élő videós táncórákhoz. Ebben a helyzetben megragadta a figyelmünket az a kiváló lehetőség, hogy bárki számára elérhetővé tegyük a KORTÁRS-HIPHOP táncórákat. Ennek az ötletnek a tovább gondolása lett a WOW Online Studio, ahol már egy online tanulói felület is a rendelkezésetekre áll, visszanézhető, folyamatosan bővülő tartalommal.  

Az Online Studio Neked való,

A rendszer

Mit kapsz a Studio felületén keresztül?

Kitől fogsz tanulni?

Varga Norbert

A W.O.W. of dance alapítója, táncoktató, mentor és világbajnok produkciók koreográfusa

Én vezetem az Online Studio-t, velem fogsz minden alkalommal találkozni a videókban. Több mint 20 éves táncos tapasztalattal a hátam mögött tudlak segíteni, hogy otthon is ki tudd hozni magadból a maximumot a tánc segítségével. Nem sajnálom a tudást, tapasztalatot és motivációt a tanítványaimtól. 

Helytől és időtől függetlenül tudsz tőlünk tanulni, a közösségünkhöz tartozni ONLINE is.

Regisztráció

Mi fog történni, ha regisztrálsz a Studio-ba?

A WOW Online Studio egyelőre még Béta üzemmódban működik. Ez azt jelenti, hogy a regisztrációd után emailben fogsz kapni egy visszaigazolást a fizetési információkról, majd a sikeres befizetésed után egy újabb emailt küldünk Neked a belépési adatokkal.

Regisztráció

Hamarosan

A WOW Online Studio egyelőre még Béta üzemmódban működik. Egyelőre csak a WOW bérlet mellé lehet manuálisan megvásárolni a havi hozzáférést. Hamarosan elérhetővé tesszük mindenki számára a csatlakozási lehetőséget, addig is, ha szeretnél ONLINE táncórákra ellátogatni hozzánk, írj nekünk üzenetet a lenti Messenger funkció segítségével.

Várunk sok szeretettel az online tánctanulás világában!

Ha kérdésed vagy valami aggodalmad lenne az órával kapcsolatosan, nyugodtan keresd Varga Norbert táncoktatót…

az 115Official edzés metodika alapítója, az Exatlon Hungary 2020-as versenyének kihívó versenyzője, a 2021-es szezon edzője

Ádám lesz az, aki kihozza belőled a maximumot testileg lelkileg egyaránt. Órái alatt nem csak kilépsz a komfortzónádból, hanem megtapasztalod, hogy mire is vagy képes valójában. Hihetetlen élmény!

Több éve készít fel csoportokat és formációkat hazai, és nemzetközi versenyekre egyaránt. A koreográfusi szerepek mellett aktív versenyző még, láthattátok már szólóban és csoportban is a színpadon, és a performance rendezvények mellett freestyle battle-ökön is össze futhattatok vele. Rengeteg világhírű prezentertől, táncostól tanult már az évek során, rendszeresen workshopokon és tánctáborokban fejleszti magát. Volt már a horvátországi BeatCamp-en, az olaszországi HyperWeek-en, Sorrento-ban a House Dance Europe-on, több alkalommal Amsterdam-ban a Summer Dance Forever rendezvényén, workshopon Bécsben, Pozsonyban, Prágában, Londonban, Eindhovenben is. Fontosnak tartja az urban stílusok alapjainak ismeretét, a kultúrák tiszteletét, és ezek mellett a művészi szabadságot, az egyediséget és az önmegvalósítást a tánc által.

10 éve készít fel csapatokat hazai és nemzetközi versenyekre illetve még ő maga is aktív versenyző. Amita Díjas és Connector Dance Fest Díjas koreográfus, valamint szóló kategóriában Országos Bajnok a Hip-Hop Unite Hungary verseny sorozaton. Számos itthoni és külföldi koreográfustól tanult már, nagyon fontosnak tartja a folymatos önképzést, hogy mindig a lehető leghitelesebben adhassa át az elsajátított tudást tanítványainak. Tagja az NDC Dreamers formációjának, akik számos csodás tánccal ajándékoztak meg minket az évek során. Nagyon fontosnak tartja, hogy a tánc során ne csak mozdulatok, hanem érzések is felszínre kerüljenek, melyekkel hathatunk az emberekre.

táncos – táncoktató.

Gergő elsősorban a hiphop stílusokkal dolgozik, ám folyamatosan bővíti repertoárját, kreatív munkáiban a hiphop, a fúziós hastánc és egyéb stílusok kapcsolódási pontjait kutatja. A József Attila Színházban ad elő rendszeresen. Amikor épp nem táncol, zenét szerez és szöveget ír zenekarának, ahol gitáron és zongorán játszik. Sokan a mai napig MJ-imitátorként ismerik. Sokoldalú, a folyamatos megújulást zászlajára tűző művész.

Lételeme a mozgás, a tánc, imád kilépni a komfortzónájából. Számos stílussal, műfajjal foglalkozik: kortárs-moderntánc, jazz, divattáncok, akrobatika, jóga stb. Legfőbb célja a tudatos testhasználatra nevelés. Tünci egy vérbeli pedagógus, munkásságával olyan alapot és versenyképes tudást biztosít tanítványainak, amellyel nem csak a tánc szeretetét tudja kialakítani és megerősíteni, de el is tudja indítani őket a pályán. Több tanítványa már profi táncosként vagy pedagógusként dolgozik Magyarországon. Táncóráin hatalmas élmény részt venni, hiszen az a tréningtől a koreográfiáig mesterien felépített, és igazán emberközpontú.

Norbi egyben táborunk megálmodója is. Általa fogtok képet kapni arról, hogy miként tudtok többé válni egyetlen táncstílusnál, és hogyan tudtok magatokba szívni, valamint ötvözni mindent, amit csak imádtok a táncban.

Több mint 20 éve foglalkozik tanítással. Célja, hogy Te is megtapasztald, milyen is az, amikor nem korlátoz semmi a táncban, és teljesen önmagad lehetsz, miközben gyakorolsz.