kortárs-hiphop nyílt óra

minden hónap elején a W.O.W. of dance-ben!

2023. május 3. szerda

19:00 - 20:30

Garay Dance Corner

1076 Bp. Garay u. 2.

open class
Mi az az OPEN CLASS? 

Minden hónap első táncórája a legjobb lehetőség a becsatlakozásra hozzánk, melyhez tudás szint megkötés nélkül tudtok csatlakozni akkor is, ha nem tudtok, vagy nem akartok elköteleződni nálunk.

90 perc

/ táncóra

Budapesten

központi helyen

Folyamatos

csatlakozással

A táncstílus, amit megismerhetsz nálunk a kortárstánc és a hiphop irányzatainak ötvözéséből jött létre. Hidat képez a moderntánc és a divat irányzatok között. Mára egy komplett metodikává fejlődött, a táncstílusok végtelen lehetőségű fúziója által.

Az OPEN CLASS célja, hogy:  

betekintést nyerj egy egyedi táncstílusba, és kötelezettség nélkül tréningezz és táncolj egy jót!

Neked való a KORTÁRS-HIPHOP táncóra:
Mi vár Rád nálunk?
Nézz bele az órai videóinkba 
Prices & Location

Fontos infók

Az open class ára:

2.800 Ft

és ha először jársz nálunk, akkor 2 táncórát pluszba ajándékba adunk az adott hónapon belül!

Következő időpont:
2023. május 3. szerda

19:00 - 20:30

Garay Dance Corner

1076 Bp. Garay u. 2.

Teacher
Kitől fogsz tanuni? 
Varga Norbert

A W.O.W. of dance alapítója, táncoktató, mentor és világbajnok produkciók koreográfusa

Hello, én fogom tartani a táncórát! Lassan 25 éve része az életemnek a tánc, és több mint 20 éve foglalkozom tanítással. A KORTÁRS-HIPHOP azért született meg bennem, mert imádom mindkét táncvilágot és számomra így együtt, a kettőt egybeolvasztva érvényesülnek igazán. Célom, hogy Te is megtapasztald, milyen is az, amikor nem korlátoz semmi a táncban, és teljesen önmagad lehetsz, miközben gyakorolsz.

A táncórára bejelentkezés szükséges!

Regisztrálj webes applikációnkba és jelentkezz be online a táncórára...VAGY, írj egy e-mailt a [email protected] címre.

Várunk sok szeretettel a KORTÁRS-HIPHOP nyílt órára!  

Ha kérdésed vagy valami aggodalmad lenne az órával kapcsolatosan, nyugodtan keresd Varga Norbert táncoktatót e-mailben vagy akár Telegramon.

az 115Official edzés metodika alapítója, az Exatlon Hungary 2020-as versenyének kihívó versenyzője, a 2021-es szezon edzője

Ádám lesz az, aki kihozza belőled a maximumot testileg lelkileg egyaránt. Órái alatt nem csak kilépsz a komfortzónádból, hanem megtapasztalod, hogy mire is vagy képes valójában. Hihetetlen élmény!

Több éve készít fel csoportokat és formációkat hazai, és nemzetközi versenyekre egyaránt. A koreográfusi szerepek mellett aktív versenyző még, láthattátok már szólóban és csoportban is a színpadon, és a performance rendezvények mellett freestyle battle-ökön is össze futhattatok vele. Rengeteg világhírű prezentertől, táncostól tanult már az évek során, rendszeresen workshopokon és tánctáborokban fejleszti magát. Volt már a horvátországi BeatCamp-en, az olaszországi HyperWeek-en, Sorrento-ban a House Dance Europe-on, több alkalommal Amsterdam-ban a Summer Dance Forever rendezvényén, workshopon Bécsben, Pozsonyban, Prágában, Londonban, Eindhovenben is. Fontosnak tartja az urban stílusok alapjainak ismeretét, a kultúrák tiszteletét, és ezek mellett a művészi szabadságot, az egyediséget és az önmegvalósítást a tánc által.

10 éve készít fel csapatokat hazai és nemzetközi versenyekre illetve még ő maga is aktív versenyző. Amita Díjas és Connector Dance Fest Díjas koreográfus, valamint szóló kategóriában Országos Bajnok a Hip-Hop Unite Hungary verseny sorozaton. Számos itthoni és külföldi koreográfustól tanult már, nagyon fontosnak tartja a folymatos önképzést, hogy mindig a lehető leghitelesebben adhassa át az elsajátított tudást tanítványainak. Tagja az NDC Dreamers formációjának, akik számos csodás tánccal ajándékoztak meg minket az évek során. Nagyon fontosnak tartja, hogy a tánc során ne csak mozdulatok, hanem érzések is felszínre kerüljenek, melyekkel hathatunk az emberekre.

táncos – táncoktató.

Gergő elsősorban a hiphop stílusokkal dolgozik, ám folyamatosan bővíti repertoárját, kreatív munkáiban a hiphop, a fúziós hastánc és egyéb stílusok kapcsolódási pontjait kutatja. A József Attila Színházban ad elő rendszeresen. Amikor épp nem táncol, zenét szerez és szöveget ír zenekarának, ahol gitáron és zongorán játszik. Sokan a mai napig MJ-imitátorként ismerik. Sokoldalú, a folyamatos megújulást zászlajára tűző művész.

Lételeme a mozgás, a tánc, imád kilépni a komfortzónájából. Számos stílussal, műfajjal foglalkozik: kortárs-moderntánc, jazz, divattáncok, akrobatika, jóga stb. Legfőbb célja a tudatos testhasználatra nevelés. Tünci egy vérbeli pedagógus, munkásságával olyan alapot és versenyképes tudást biztosít tanítványainak, amellyel nem csak a tánc szeretetét tudja kialakítani és megerősíteni, de el is tudja indítani őket a pályán. Több tanítványa már profi táncosként vagy pedagógusként dolgozik Magyarországon. Táncóráin hatalmas élmény részt venni, hiszen az a tréningtől a koreográfiáig mesterien felépített, és igazán emberközpontú.

Norbi egyben táborunk megálmodója is. Általa fogtok képet kapni arról, hogy miként tudtok többé válni egyetlen táncstílusnál, és hogyan tudtok magatokba szívni, valamint ötvözni mindent, amit csak imádtok a táncban.

Több mint 20 éve foglalkozik tanítással. Célja, hogy Te is megtapasztald, milyen is az, amikor nem korlátoz semmi a táncban, és teljesen önmagad lehetsz, miközben gyakorolsz.