nyílt óra | open class

…ahol Arra motiválunk, hogy feszegesd a határaidat és fejleszd a tánctechnikádat.

Mi az az open class?

A hét közben tartott táncóráinkon kívül szeretnénk olyan nyílt jellegű órákat is tartani, ami nem kapcsolódik a hét közben tartott óráink anyagához. 

Ezeken a táncórákon jellemzően célba veszünk egy nagyon jó zenét, és arra tanulunk egy “MINDENT BELE” koreográfiát. Természetesen egy rövid bemelegítés és tréning indítja a táncórát, illetve nem engedünk el óra végén nyújtás nélkül sem…hiszen az is kiemelten fontos egy táncórán.

Az Open class Neked való, ha…

Valamelyik pontban magadra ismertél?

Nézz bele a videóinkba:

Lejátszási lista
1/4 videó
1
Let's Shut Up & Dance - Jason Derulo | W.O.W. of dance WORKSHOP series
Let's Shut Up & Dance - Jason Derulo | W.O.W. of dance WORKSHOP series
02:27
2
Vince Staples - HOME | W.O.W. of dance WORKSHOP series | Choreography by Norbert Varga
Vince Staples - HOME | W.O.W. of dance WORKSHOP series | Choreography by Norbert Varga
01:34
3
Halsey - Without me | W.O.W. of dance WORKSHOP series | Choreography by Norbert Varga
Halsey - Without me | W.O.W. of dance WORKSHOP series | Choreography by Norbert Varga
01:40
4
Ariana Grande - God is a woman | W.O.W. of dance WORKSHOP series | Choreography by Norbert Varga |
Ariana Grande - God is a woman | W.O.W. of dance WORKSHOP series | Choreography by Norbert Varga |
02:34

A W.O.W. of dance egyik alappillére,

hogy segítsen minden táncolni vágyónak, kezdő vagy haladó táncosnak önmagánál mindig jobbá válni. 

Megtanítjuk hogyan lehetsz még sokoldalúbb táncos, hogyan tudsz gyorsabban tanulni és hogyan figyelj oda saját magadra a tánc segítségével mindezt úgy, hogy hihetetlenül jól érezzük magunkat és élvezzük azt, amit csinálunk. 

A táncstílus, amely az óra alapját képezi:

a KORTÁRS-HIPHOP

Táncóránkon ötvözzük a kortárs-modern táncvilág alkotóelemeit a hiphop stílusirányzataival egy különleges, tréning alapú megközelítés szerint. Az Open class táncórákon:

Open class időpontok

Órajegy: 0 HUF / alkalom

Ki tartja az órát?

Varga Norbert

A W.O.W. of dance alapítója, táncoktató, mentor és világbajnok produkciók koreográfusa

Közel 20 éve része az életemnek a tánc, és több mint 15 éve foglalkozom tanítással. A KORTÁRS-HIPHOP fogalma azért született meg bennem, mert imádom mindkét táncvilágot és számomra így együtt, a kettőt egybeolvasztva érvényesülnek igazán. Célom, hogy Te is megtapasztald, milyen is az, amikor nem korlátoz semmi a táncban, és teljesen önmagad lehetsz, miközben gyakorolsz.

Gyere és táncoljunk EGYÜTT egy jót az Open class-on!

TI MONDTÁTOK

Az elmúlt években sok-sok táncos, tánctanár, táncolni vágyó fiatal próbálta ki a KORTÁRS-HIPHOP táncórát. Hihetetlenül sok pozitív visszajelzést kaptunk, íme egy pár nagyon kedves vélemény ezek közül:

Zajácz Erika
A tanárt, stílust, csapatot csak ajánlani tudom mindenkinek! Nagyon sokat kapok ettől a “kis családtól”! Köszönöm Norbi és Ágota, hogy megteremtettétek ezt nekünk! Így tovább!
Zajácz Erika
Czakó Evelin
Nem gondoltam volna, de az első reakcióm az óra után önkéntelenül is tényleg az volt, hogy WOW! – Imádom keverni a stílusokat, így pont az fogott meg ezen az órán, hogy a tőlem eddig távolabb álló, de mindig is vonzó kortárs és hiphop elemek a végletekig feszegették a határaimat. 🙂
Czakó Evelin
Kacsó Anita
Fejleszti képességeimet, újakra hívja fel a figyelmem, egy nagyszerű közösségben lehetek, amitől még jobban szeretem és élvezem, amit csinálok.
Kacsó Anita
Sebők Flóra
Fizikailag és lelkileg is kikapcsol, feltölt. Érzem, hogy a testem erősödik, fejlődik.
Sebők Flóra
Kovács Liliána
Úgy fejlődök és mozgok, hogy közben egy remek csapat tagja vagyok, akikkel nagyon jó hangulatban telnek az órák.
Kovács Liliána
PUSZTAI DANIELLA
A KORTÁRS-HIPHOP mintha nekem lenne kitalálva, annyira betalál! Komolyan úgy érzem, hogy egész nap tudnám csinálni és akkor sem unnám meg! 🙂
PUSZTAI DANIELLA
SIMÓ ENIKŐ
Az órákon valóban azt kaptam, amire a nyílt óra és a tánciskola honlapja alapján számítottam: motiváló zenékre látványos és nagyon élvezhető koreográfia, ugyanakkor rengeteg technika is, ami számomra merőben új volt (mivel én korábban csak hip hopot táncoltam), amiknek segítségével kitágíthattam a látóköröm és jobban megérthettem, hogy mit is csinál a testem egy-egy mozdulat folyamán és mért pont úgy.
SIMÓ ENIKŐ
KRISZTINA
Azt hiszem minél több embernek kell értesülnie Rólatok, mert ilyen színvonalas táncképzés kevés található. A körülmények kiválóak, remek felfogással és tudással párosulva.
KRISZTINA
-
Nagyon élveztem. A tréningen is és a koreóban is sok új dolgot próbálgattam ki. Tetszett, hogy nem elvárás, hogy mindent egyből tudjon az ember. Türelmesek voltatok, és ha nem sikerült, harmadszorra is ugyanolyan kedvesen mutattad meg a mozdulatot, ez nagyon jó volt. … Ti ketten nagyon aranyosak vagytok és barátságosak. Jó hangulat volt végig.
-
Felpezsdítő és lelkesítő volt a nyílt óra. … A módszeresség, a részletek és az odafigyelés. Ezek azok, amiket más iskolákban – egyrészt a tömeg, másrészt a laza szabadidős tevékenység jelleg miatt nem érzékeltem soha.

Várunk sok szeretettel bármelyik OPEN CLASS táncóránkra!