mentorprogram

Személyes odafigyelésben lehet részed egy szakmailag felkészült pedagógus által.

Mi az a mentorprogram?

A W.O.W. of dance mentor program egy 100%-ig személyre szabott magánóra rendszer. Megtapasztalhatod az igazi transzformáció erejét … pozitív személyiségfejlődésen haladhatsz végig a tánc segítségével.

A Mentorprogram egy táncórákra épülő rendszer, melynek alapját a KORTÁRS-HIPHOP táncstílus képezi.
A KORTÁRS-HIPHOP táncstílusról azt kell tudnod, hogy ötvözzük benne a kortárs-modern tánctechnikákat a hiphop stílusirányzataival. A két táncvilágot egybeolvasztva egy új és izgalmas táncstílust próbálhatsz ki, amellyel feszegetjük a határainkat, fejlesztjük a tánctechnikánkat, és egyedi sablonmentes koreográfiákat táncolunk.

A mentorprogram Neked való,

Ezek a képek egyik Mentorprogram folyamatunk végén, egy saját táncos videó forgatáson készültek:

...és íme az elkészült videó:

Miben segít a program?

A program tartalma

Mit kapsz a program keretein belül?

Kitől fogsz tanulni?

Varga Norbert

A W.O.W. of dance alapítója, táncoktató, mentor és világbajnok produkciók koreográfusa

Én vezetem a mentor programot, velem fogsz minden alkalommal találkozni. Imádok személyre szabottan foglalkozni a tanítványaimmal, és látni ahogyan óráról órára hatalmasat fejlődnek. Több mint 20 éves táncos tapasztalattal a hátam mögött tudlak segíteni, hogy elérd a célodat. Nem sajnálom a tudást, tapasztalatot és motivációt a tanítványaimtól. Az a célom, hogy aki bizalmat szavaz ennek a programnak igazi személyes sikereket érjen el a táncban és az élet többi területén is.

A tánc az a mozgásforma és művészeti ág, amely, ha tiszta őszinte forrásból érkezik, akkor meg tudja változtatni az életed.

Mi fog történni, ha jelentkezel a mentorprogramra?

Felvesszük Veled a kapcsolatot, és egyeztetünk egy személyes találkozót. A találkozó alkalmával megismerkedünk és egy kérdés soron végigvezetve téged kitaláljuk azt a célt, ami kellően motivál Téged, és akár már rövid távon eredményt hozhat számodra. Egyeztetjük az első órád időpontját, és hogy milyen rendszerességgel tudunk találkozni.

ÜZENETEK

Korábbi Mentorprogram résztvevők megtisztelő üzeneteit olvashatod az alábbiakban:

Zajácz Erika
A tanárt, stílust, csapatot csak ajánlani tudom mindenkinek! Nagyon sokat kapok ettől a “kis családtól”! Köszönöm Norbi és Ágota, hogy megteremtettétek ezt nekünk! Így tovább!
Zajácz Erika
Czakó Evelin
Nem gondoltam volna, de az első reakcióm az óra után önkéntelenül is tényleg az volt, hogy WOW! – Imádom keverni a stílusokat, így pont az fogott meg ezen az órán, hogy a tőlem eddig távolabb álló, de mindig is vonzó kortárs és hiphop elemek a végletekig feszegették a határaimat. 🙂
Czakó Evelin
Kacsó Anita
Fejleszti képességeimet, újakra hívja fel a figyelmem, egy nagyszerű közösségben lehetek, amitől még jobban szeretem és élvezem, amit csinálok.
Kacsó Anita
Sebők Flóra
Fizikailag és lelkileg is kikapcsol, feltölt. Érzem, hogy a testem erősödik, fejlődik.
Sebők Flóra
Kovács Liliána
Úgy fejlődök és mozgok, hogy közben egy remek csapat tagja vagyok, akikkel nagyon jó hangulatban telnek az órák.
Kovács Liliána
PUSZTAI DANIELLA
A KORTÁRS-HIPHOP mintha nekem lenne kitalálva, annyira betalál! Komolyan úgy érzem, hogy egész nap tudnám csinálni és akkor sem unnám meg! 🙂
PUSZTAI DANIELLA
SIMÓ ENIKŐ
Az órákon valóban azt kaptam, amire a nyílt óra és a tánciskola honlapja alapján számítottam: motiváló zenékre látványos és nagyon élvezhető koreográfia, ugyanakkor rengeteg technika is, ami számomra merőben új volt (mivel én korábban csak hip hopot táncoltam), amiknek segítségével kitágíthattam a látóköröm és jobban megérthettem, hogy mit is csinál a testem egy-egy mozdulat folyamán és mért pont úgy.
SIMÓ ENIKŐ
KRISZTINA
Azt hiszem minél több embernek kell értesülnie Rólatok, mert ilyen színvonalas táncképzés kevés található. A körülmények kiválóak, remek felfogással és tudással párosulva.
KRISZTINA
-
Nagyon élveztem. A tréningen is és a koreóban is sok új dolgot próbálgattam ki. Tetszett, hogy nem elvárás, hogy mindent egyből tudjon az ember. Türelmesek voltatok, és ha nem sikerült, harmadszorra is ugyanolyan kedvesen mutattad meg a mozdulatot, ez nagyon jó volt. … Ti ketten nagyon aranyosak vagytok és barátságosak. Jó hangulat volt végig.
-
Felpezsdítő és lelkesítő volt a nyílt óra. … A módszeresség, a részletek és az odafigyelés. Ezek azok, amiket más iskolákban – egyrészt a tömeg, másrészt a laza szabadidős tevékenység jelleg miatt nem érzékeltem soha.