Mentorprogramok

Önfejlesztő táncos képzések, személyiségfejlődés a tánc segítségével.

Mi az a mentorprogram?

A W.O.W. of dance mentorprogram egy 8 hetes, kiscsoportos önfejlesztő táncos képzés, ahol megtapasztalhatod az igazi transzformáció erejét … pozitív személyiségfejlődésen haladhatsz végig a tánc segítségével.

Az órákon olyan interaktív gyakorlatok, témák és koncepciók keverednek a tánccal, amellyel képessé válhatsz felszabadítani magadban gátakat, kihozni magadból még többet érzelmi szinten, vagy akárcsak megismerni jobban magad. Azok számára hoztam létre ezt a folyamatot, akik szeretnék nem csak a fizikai, hanem a lelki oldalról is megközelíteni azt, amit csinálnak.

Heti 1 alkalom

8x90 perc

Központi helyen

Budapesten

5 fős

kiscsoportokkal

A mentorprogram neked való,

8 héten keresztül 8 interaktív témát járunk körbe megtalálva benne önmagunkat a tánc segítségével!

Miben segít a program?

Kitől fogsz tanuni?
Varga Norbert

A W.O.W. of dance alapítója, táncoktató, mentor és világbajnok produkciók koreográfusa

Én vezetem a mentorprogramot, velem fogsz minden alkalommal találkozni. Imádok személyre szabottan foglalkozni a tanítványaimmal, és látni ahogyan óráról órára hatalmasat fejlődnek. Több mint 20 éves táncos tapasztalattal a hátam mögött tudlak segíteni, hogy elérd a célodat. Nem sajnálom a tudást, tapasztalatot és motivációt a tanítványaimtól. Az a célom, hogy aki bizalmat szavaz ennek a programnak igazi személyes sikereket érjen el a táncban és az élet többi területén is.

A tánc az a mozgásforma és művészeti ág, amely, ha tiszta őszinte forrásból érkezik, akkor meg tudja változtatni az életed.

Iratkozz fel a mentorprogram várólistájára!

A mentorprogram jelenleg teljes kapacitással fut több csoporttal párhuzamosan. Ha szeretnél részt venni a következő folyamatban, akkor kérlek iratkozz fel a várólistára – emailben fogunk értesíteni a következő csoport indulásáról és a többi, hozzá kapcsolódó részletről.